Gasztronagyker

Palacsintasütő

  • Raktáron
    Palacsintasütő, 26 cm, Choc, tapadásmentes, de Buyer

    Palacsintasütő, 26 cm, Choc, tapadásmentes, de Buyer

    Fogy. ár: 9 190,00 Ft Nettó ár: 7 236,22 Ft
    részletek, vásárlás
  • Raktáron
    Palacsintasütő, 26 cm, Carbone Plus, de Buyer, vas

    Palacsintasütő, 26 cm, Carbone Plus, de Buyer, vas

    (3 vélemény)
    Fogy. ár: 9 025,00 Ft Nettó ár: 7 106,30 Ft
    részletek, vásárlás

A palacsinta valószínűleg mindannyiunk egyik favorit desszertje volt gyermekként. Van, aki a nagymamája konyhájában, egy sámlin ülve várta izgatottan, hogy elkészüljenek az első darabok, és ki sem tudta várni, hogy egy kicsit kihűljön, mert rögtön rászórta a kakaóport vagy megkente lekvárral, és már ette is egy nagy mosoly kíséretében.

Másnak az édesanyja jut eszébe, amint kötényben áll a konyhában egy nagyobb keverőedénnyel a kezében vagy a tűzhely mellett magasra dobva fordítja meg a palacsintát. Érthető, hogy ez a csemege felnőttkorunkban is nagy kedvenc marad, és ha időnk engedi, akkor odaállunk a tűzhely mellé és kisütünk pár tucatot.

Ha családunk van, akkor az egészből program lehet, és akár két serpenyőben is zsonglőrködhetünk a palacsintákkal. A végén pedig mindenki eldöntheti, milyen ízűt szeretne: a hűsítő citromos túrós mellett a kakaós, a mogyorókrémes és a házi lekváros alternatívák örök kedvencnek bizonyulnak.

Az egész folyamat persze csak akkor lesz szórakoztató, ha van egy megbízható palacsintasütőnk, ami garantálja, hogy a tészta egyenletesen átsül, és nem ragad le vagy ég oda. Szerencsére ettől nem kell félnünk, a mai kínálatban ugyanis többféle bevonattal ellátott eszköz közül választhatjuk ki a nekünk valót. Így a sütéssel nem lesz gondunk, a tésztát pedig némi gyakorlás után csomómentesre keverhetjük – bár vannak, akik ezeket kifejezetten szeretik.