...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Pintinox lábas 18/10-es rozsdamentes anyagból

1 - 21 termék, Összesen:29

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

1 - 21 termék, Összesen:29

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Olasz 18/10-es rozsdamentes anyagból készült szendvicstalpas lábas. Indukciós tűzhelyen is használható.

Nagymamáink idejében még nem foglalkoztak annyit az egészséggel, mint ma. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy bár voltak olyan tényezők, amelyek nem támogatták a hosszú életet, de nem is volt ekkora a túlkínálat, amiben könnyű ráfutni az olyan alternatívákra, amelyek egészségesnek látszanak – de valójában nem azok.

Ez kiterjed az olyan konyhai eszközökre, mint a lábasok. Tudjuk, hogy a konyha felszerelésekor egyébként is kényes kérdés az ár, és arra törekszünk, hogy a lehető legjobb ár-értékű termékekkel töltsük fel a szekrényeket. De az igazság az, hogy ha hosszútávon használható és az egészségünkre ártalmatlan kiegészítőket akarunk, akkor érdemes nem az árcédulára helyezni a legnagyobb hangsúlyt.

Ha korlátozottak a lehetőségeink, akkor inkább a kevesebb, de kiváló minőségű termékek mellett tegyük le a voksunkat. Például a pintinox lábasok mellett, amelyek rozsdamentes felületüknek köszönhetően hosszú ideig szolgálhatnak minket.

Nem titok, hogy az edények pályafutásának kezdetén hibaként emlegették, hogy nem képesek megfelelően eloszlatni a hőt. Ezt a problémát a gyártók napjainkra kiküszöbölték (egy plusz réteg hozzáadásával), így most már az ezekben készülő fogások minden részét egyenletesen éri a hő.

Még egy szempontot vegyünk figyelembe a döntés előtt: a lábas füleit. Ugyanis ha úgy érezzük, nem ez áll rendesen a kezünkre, akkor nagyon sok bosszúságot és kellemetlenséget tapasztalhatunk a használata során. A méretek miatt szerencsére nem kell aggódnunk, mert a bőséges választéknak köszönhetően biztosan rátalálunk az igényeinknek megfelelő darabokra.