...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Poker evőeszközök rozsdamentes

11 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

11 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Amikor egy vendégségben leülünk az asztalhoz, a szemünk tudat alatt végigsiklik a terítéken. Ennek során nyugtázzuk többek között, mennyire van összhangban az étkészlet. Persze ezután mindenki a finom falatokra feni a fogát és minél előbb szeretné megízlelni, mivel készült a házigazda.

A konyhánkat nemcsak a vendégek, hanem a saját komfortunk miatt is érdemes minőségi étkészlettel feltöltenünk. Sajnos sokan hajlamosak találomra kiválasztani egy evőeszközkészletet – így azonban lutri, mennyire lesz tartós a kiválasztott termék.

Megértjük, hogy a fiókok feltöltése néha tortúrának tűnik, éppen ezért azt javasoljuk, kezdjük a beszerező körutunkat az evőeszközök kiválasztásával. Ennek során vegyük számításba, mennyire állnak kézre a kiszemelt márka darabjai és milyen anyagból készültek. Mindez elsősorban a kényelmes és tartós használat miatt fontos.

Természetesen nem kell döntenünk a komfort és a külcsín között, hiszen a tervezők utóbbi tényezőt is számításba vették a kialakítás során. A Poker evőeszköz készletet például azzal tették egyedivé, hogy a megjelenésében a szögletesség dominál. Ennek köszönhetően amikor ránézünk, az az érzésünk támad, hogy egy masszív eszközzel van dolgunk.