...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Porcelán kínálótál és tányér

1 - 21 termék, Összesen:37

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

1 - 21 termék, Összesen:37

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Amikor a konyhába kínálókat, tálalókat keresünk, a boltok polcain nagy arányban találunk porcelánból készült termékeket. E mellett az alapanyag mellett több érv szól, ezért a gyártók előszeretettel használják a termékeik előállításához.

Mivel ellenáll az idő viszontagságainak, sokáig használhatjuk, sőt ha vigyázunk rá, akár az unokáink is megörökölhetik. Ezt a tulajdonságot annak köszönheti, hogy ellenáll a mosogatáshoz használt tisztítószereknek és a tálalás, illetve étkezés során használt evőeszközök által okozott karcolásoknak.

Sokan azért választják a porcelán kínálókat és tálakat, mert gépben és kézzel egyaránt könnyen tisztíthatóak a felület mattulása, elszíneződése nélkül. Mindehhez visszafogott elegancia társul, ez a kombináció pedig a háztartásokban és az éttermekben egyaránt népszerűvé teszi.

Higiéniai szempontból mellette szól, hogy ezekből a kellékekből nem oldódnak ki egészségre ártalmas anyagok és mivel nem karcolódik, nem keletkeznek kis mélyedések, amelyekből lehetetlen eltávolítani a lerakódott szennyeződéseket.

Az egyedüli hátránya, hogy eltörhet, ebben az esetben pótlásra szorul, ennek ellenére a használata gazdaságosabb, mint a polikarbonát termékeké.