Nagykonyhák leghatékonyabb kiszolgálására törekszünk

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

PRACTICA Üveg kínálók

6 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

6 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

A stílusunk nemcsak az öltözködésünkben, hanem a lakásunk berendezéseben is markánsan megnyilvánulhat. Vannak olyan esetek, amikor többre vágyunk, mint az egyszerű elegancia, a rusztikus és otthonos vagy a letisztult, modern megjelenés.

Mindezt könnyen kifejezésre juttathatjuk a jól megválasztott berendezési tárgyakkal, ami nem merül ki a bútorokban, hiszen a tökéletes összkép a részletekben bújik meg. Ez a nappaliban a polcra helyezett apró kiegészítőkben, a konyhában pedig a jól megválasztott étkészletekben és konyhai eszközökben jut érvényre.

Amikor plusz csavart akarunk vinni a konyhai polcok, fiókok feltöltésébe, akkor valószínűleg olyan tányérokat és evőeszközöket keresünk, amelyek egyedi vonalvezetést követnek. A tervezőknek hála szerencsére nem egyetlen alternatíva áll rendelkezésükre, így biztosan megtaláljuk a stílusunkhoz legjobban illő darabokat.

A beszerzés során jobb, ha egy listán vesszük végig, milyen kiegészítőkre lehet szükségünk a tálaláshoz. A leveses, valamint a lapostányérokon kívül az előételek, desszertek és saláták szervírozásához alkalmas kínálókat is érdemes beszereznünk. Az egyedi dizájnt követve ebből a szempontból jó választásnak bizonyulnak a Practica tálkái, amelyek nem hétköznapi formájukkal tökéletesen illenek a különleges konyhákba.