...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Prestige boros kelyhek

6 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

6 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

A hazai mellett a külföldi borvidékek jobbnál jobb italaiból választhatunk. Az élményt teljesen tönkreteheti, ha ezt nem a megfelelő pohárba töltjük, mert a borok zamatából jelentősen visszavehet a rosszul megválasztott kehely.
A laikusok elsőre nem is gondolják, hogy a testes italok aromája csak egy kellően öblös pohárban érvényesül. Ehhez arra van szükség, hogy a pohár legszélesebb pontjához képest a száj rész szűkebb legyen, ugyanis a kitöltött ital csak így tud szellőzni. Ezzel szemben a könnyed fajtáknak nincs szükségük a nagyobb űrtartalomra, ezért ezek mellé a kisebb kelyhek ideálisak.
Előbbi kategóriába elsősorban a vörös, míg utóbbiba a fehérborok tartoznak, ugyanakkor említést érdemelnek a testes fehér, illetve a könnyed vörös változatok. A külön kategóriát jelentő rosékat a fehérborokhoz használt poharakból kínálhatjuk, hiszen ehhez hasonló jegyekkel bírnak.
Bár vannak, akik tartanak a vékony szárú kelyhektől, mégis elmondhatjuk, hogy ez hozzátartozik az igazán elegáns borozás élményéhez. A Prestige boros kelyhek ezt szem előtt tartva készülnek: a finom, vékony vonalvezetésükkel tökéletes kiegészítői a borozással töltött beszélgetős estéknek és az ízlésesen tálalt vacsoráknak.

Figyelem: a poharak extrém hőhatásnak történő kitétele (pl. kemencében történő mintaégetés) csak saját felelősségre történhet és garanciavesztést okoz.