...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Progres evőeszközök rozsdamentes

3 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
 • Raktáron
  Progres evővilla

  Progres evővilla

  Nettó ár: 765,00 Ft Fogy. ár: 971,55 Ft Akár: 825,82 Ft
 • Raktáron
  Progres evőkés

  Progres evőkés

  Nettó ár: 1 157,00 Ft Fogy. ár: 1 469,39 Ft Akár: 1 248,98 Ft
 • Raktáron
  Progres evőkanál

  Progres evőkanál

  Nettó ár: 765,00 Ft Fogy. ár: 971,55 Ft Akár: 825,82 Ft

3 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Az evőeszközök története az ősidőkig nyúlik vissza, hazánkban viszont az emberek még Mátyás korában is inkább a kezükkel ettek. Általában úgy nézett ki egy lakoma, hogy egy közös tálból falatoztak. Ebből mindenki kivette a fogára valót, majd felvágták és a kezükkel tették a szájukba.

Ebben az időszakban egyébként ez nem volt kirívó jelenség, hiszen Európában az evőeszközök használatát az itáliaiak hóbortjaként tartották számon. Ma már ezt a jelenetet nehezen képzeljük egy családi ebéden vagy egy étterembe betérve.

Sőt, kifejezetten rossz néven vesszük, ha nem a megfelelő étkészlettel terítenek meg. Vagyis nem passzolnak egymáshoz a készlet különböző darabjai, nem látják el a funkciójukat vagy megkoptak a sok használat következtében.

Persze ahány ember, annyi ízlés és igény. Ez érvényes az evőeszközökre is, hiszen nem mindenki szereti a feltűnő vagy éppen az átlagosnál nagyobb darabokat. Vannak olyanok, akiknek sokkal inkább a kisebb termékek állnak a kezükre, így az étkezésnél jobban örülnek az ilyen evőeszközöknek.

Nekik készültek a Progres evőeszközök, amelyek egyszerű, finoman lekerekített végükkel és letisztult vonalvezetésű nyelükkel teremtik meg az egységes hatást.