Nagykonyhák leghatékonyabb beszállítója

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Pujadas lábasok 18/10-es rozsdamentes anyagból

1 - 21 termék, Összesen:42

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

1 - 21 termék, Összesen:42

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

5 év cseregarancia, NSF minősítés.
Anyaga: 18/10 rozsdamentes acél, háromrétegű szendvicstalp.
Indukciós főzőlapon is használható.
Származási hely: Spanyolország.

A konyha felszerelése nemcsak anyagi, hanem időbeli ráfordítással is jár. Éppen ezért jobb, ha tartós, strapabíró eszközök mellett tesszük le a voksunkat, mert ezzel megkímélhetjük magunkat attól, hogy nem sokkal később újra bele kelljen vetnünk magunkat a kutatásba.

Az evőeszközök, tányérok és poharak mellett a legkisebb konyháktól kezdve egészen az üzemi méretűekig a mindennapos használati tárgyak közé tartoznak a különböző kialakítású edények. A lábasok, fazekak és serpenyők választékát meglátva azonban elveszettnek érezhetjük magunkat.

Ezt benyomást tovább fokozhatja, ha felmerül bennünk a kérdés, milyen méretű és anyagú alternatívákkal érdemes feltöltenünk a konyhaszekrényeinket. Ha lábasokról van szó, akkor minimum két darabot érdemes beszereznünk: egy kisebbet és egy nagyobbat.

Ennél természetesen nagyobb készletre is beruházhatunk, különösen akkor, ha általában egyszerre több fogást készítünk, és a munkálatokat nem tudjuk két lábassal kivitelezni. A készletválasztásnál is fontos a minőség – inkább először kevesebb lábast szerezzünk be, és később bővítsük az állományt.

A Pujadas lábasok minőségét nemcsak a gyártásukhoz felhasznált alapanyag (rozsdamentes acél), hanem NFS tanúsítvány is alátámasztja. Utóbbi azt garantálja, hogy az ezekben elkészített ételeinkbe nem fognak az egészségre ártalmas anyagok kioldódni.