Nagykonyhák leghatékonyabb beszállítója

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Ranieri evőeszközök rozsdamentes

12 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

12 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Az otthonunk berendezése során a konyhának kiemelt szerepe van, hiszen ez a lakás egyik leggyakrabban használt helyisége. Az eszközöknek ráadásul nemcsak a küllem, hanem a funkcionalitás szempontjainak is eleget kell tenniük.

Amikor elhelyezésre kerültek a nagyobb helyet elfoglaló bútordarabok, akkor következhet a polcok és fiókok feltöltése. Ez elsőre talán nem tűnik nagy feladatnak, viszont amikor elkezdjük végigvenni a szükséges termékek listáját rájövünk, hogy igen sok utánajárást igényelhet a folyamat.

Ez különösen igaz a vendéglátóhelyekre, ahol nem elég tessék-lássék módon kiválasztani egy-egy márkát. A vendégek igényeire támaszkodva szem előtt kell tartani a megjelenést, a használhatóságot, illetve a tartósságot.

A különböző szempontoknak megfelelnek a Ranieri evőeszközök, amelyek letisztult vonalvezetésükkel tökéletesen passzolnak egy otthonosan berendezett konyhába és egy elegáns stílusú étterembe egyaránt.

Az összhangra törekedve a gyártó úgy alakította ki a termékcsaládot, hogy minél több evőeszköz típust egy helyről tudjunk beszerezni. A márka kínálatában az evőkések, evővillák és evőkanalak mellett megtaláljuk többek között a mokkás-, a teáskanalakat, a kiszedő-, valamint a merőkanalakat.