Gasztronagyker

Serpenyő, 20 cm, de Buyer, tapadásmentes, Affinity

Cikkszám:  BY-3718-20
Súly:  ~ 710 g
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 1-2 hét
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 41 971,00 Ft Nettó ár: 33 048,03 Ft
db

de Buyer, Affinity serpenyő, 20 cm átmérő, tapadásmentes bevonattal.
Az edény használható indukciós, gáz, elektromos és kerámialapos tűzhelyeken egyaránt.
Ne melegítse üresen és ne melegítse túl!
Fokozatosan emelje a hőmérsékletet, mivel az edény érzékeny a hirtelen hőmérséklet-változásra!
Keveréshez, étel mozgatásához ne használjon fémtárgyat!

Bővebb leírás

Átmérő: 20 cm
Magasság: 3 cm
Teljes hossz: 35,3 cm
Anyagvastagság: 2,7 mm

Az 1830-ban alapított francia de Buyer vállalat prémium kategóriás Affinity termékcsaládjának serpenyője bármilyen hőforráson használható, az indukciós főzőlapot is beleértve. Rozsdamentes acél és alumínium kombinációjából készült, aminek köszönhetően nem deformálódik, nagyon masszív, kopás- és karcálló. A nagy ellenállású, tartós PTFE bevonat kivételes tapadásgátló képességel bír, melynek révén nagyon kevés zsírral főzhet. A hőváltoztatásra rendkívül gyorsan reagál. A többrétegű edény tökéletes hőeloszlást biztosít. Karcsú tervezésű, szegecselt, öntött rozsdamentes acél nyele könnyű és kényelmes fogást biztosít. Ne melegítse üresen és ne melegítse túl! Fokozatosan emelje a hőmérsékletet, mivel az edény érzékeny a hirtelen hőmérséklet-változásra! Keveréshez, étel mozgatásához ne használjon fémtárgyat!

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.