Nagykonyhák leghatékonyabb kiszolgálására törekszünk

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Serpenyők

3 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
 • Raktáron
  Palacsintasütő 26 cm alumínium

  Palacsintasütő 26 cm alumínium

  Nettó ár: 4 372,44 Ft Fogy. ár: 5 553,00 Ft Mennyiségi kedvezménnyel: 4 720,00 Ft
 • Raktáron
  Pujadas bécsiszelet-sütő 40 cm alumínium

  Pujadas bécsiszelet-sütő 40 cm alumínium

  Normál ár: 14 929,00 Ft

  Akciós ár: Nettó ár: 9 404,40 Ft Fogy. ár: 11 943,59 Ft

  Akciós ár visszaszámlálás
  NapÓraPMP
 • Raktáron
  Pujadas bécsiszelet-sütő 50 cm alumínium

  Pujadas bécsiszelet-sütő 50 cm alumínium

  Normál ár: 19 957,00 Ft

  Akciós ár: Nettó ár: 12 571,20 Ft Fogy. ár: 15 965,42 Ft

  Akciós ár visszaszámlálás
  NapÓraPMP

3 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

A serpenyő minden otthonban megtalálható alapkellék, amit nagyon sok konyhai művelethez veszünk elő a szekrényből. Ezek sokszínűségéből adódóan nem mindegy, milyen típus mellett tesszük le a voksunkat, a választást azonban megnehezíti a széles kínálat.
A különböző ételek elkészítése más típusú serpenyőt kíván: eltérő méretű és kialakítású darabra van szükség a zöldségek, a húsok, a tojás vagy éppen a palacsinta elkészítéséhez. Bármilyen célból is vesszük elő a serpenyőt, az egyik legfontosabb szempont, hogy a felülete egyenletesen melegedjen át. Ha ez nem tejesül, akkor könnyen előfordul, hogy az étel egyik része már megég, míg a másik teljesen nyers marad.
A hővezető képesség szempontjából elsősorban az alapanyagot kell figyelembe venni. Általánosságban elmondható, hogy minél vastagabb a serpenyő alja, ez a tulajdonsága annál jobb, vagyis több anyag egyenletesebb hővezetést biztosít.
Az öntöttvas nagyon régóta használt alapanyag, viszont ennél a típusnál számolni kell a súllyal. Ha választásról van szó, akkor az élvonalba a rozsdamentes termékek tartoznak, aminek oka, hogy a legtöbb választási szempontnak megfelel. A különböző bevonatokkal ellátott serpenyők szintén nagy népszerűségnek örvendenek, mert a tapadásmentes tulajdonságuknak köszönhetően megkönnyítik a sütést, főzést. Ezzel kapcsolatban viszont érdemes vigyáznunk, ugyanis a tiszta fémnél sérülékenyebbek.
Ebben a kategóriában a vastól kezdve a wokon át egészen a bevonatos serpenyőkig kínálunk alternatívát, így mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő darabot.