...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Siesta kristálypohár

Csúcstechnológiájú kristályüvegből készült a kifakulás vagy elszíneződés ellen.
Magas minőségű perem az egyedülálló edzési módszer által.
Több ezer alkalommal lehet mosogatógépben mosni. Ellenálló a hőhatásokkal szemben (gyors lehűlés 80°C és 20°C között)
Magas mechanikus ellenállásúnak értékelték az EU technikai szabványoknak megfelelően.

Hazánk méltán elismert nevezetességei közé tartoznak a borvidékek. Az itt termő szőlőből készült kiváló minőségű italok a tökéletes alapanyag mellett a szakértelemnek köszönhetik az ismerettségüket.
Az étkezési kultúránk szerves része a kifejezetten az egyes ételek mellé kínált borok, amelynek három fő kategóriáját a vörös, a rosé, illetve a fehér változatok alkotják. Ezek a nevükön túl a szőlő fajtájában, valamint az elkészítés módjában különböznek. A végeredmény ízében, illatában és aromájában egyaránt eltér, ezért fontos, melyik esetben milyen típusú poharat veszünk elő.
Általában elmondható, hogy a fehérborokat kellemes, lágy, gyümölcsös íz jellemez, a vörösek pedig inkább testesek és magas tannin tartalmúak. Mindez csak a megfelelő kialakítású poharakban jut érvényre: a fehérborok zamata az alacsonyabb, kifelé nyíló vagy egyenes szájú, a vöröseké pedig az öblös, szűkülő szájú kelyhekben érvényesül.
A Siesta kristálypoharak között mindegyik bortípushoz megtalálja a megfelelő poharat, amelyben nem vesznek el az értékes aromák. A bor igazi szerelmesei tudják, hogy a teljes élményhez az ital színének tanulmányozása is hozzátartozik, ami a tiszta kristályba töltve jól megfigyelhető.

Figyelem: a poharak extrém hőhatásnak történő kitétele (pl. kemencében történő mintaégetés) csak saját felelősségre történhet és garanciavesztést okoz.

13 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

13 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
Siesta kristálypohár

Minimal Price: Ft580,00