Gasztronagyker

Sóőrlő, natúr, 9 cm, B Bois Boogie, de Buyer

Cikkszám:  BY-S392-071111
Súly:  ~ 150 g
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 1-2 hét
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 9 575,00 Ft Nettó ár: 7 539,37 Ft
db

Sóőrlő, natúr, 9 cm, B Bois Boogie, de Buyer


Az őrlőt üres állapotban ne tekerje, mert az a termék meghibásodásához, töréséhez vezethet. Ez esetben a garancia érvényét veszíti.

Bővebb leírás

- A bükkfából készült őrlő méhviasz védelemmel van ellátva. A felhasznált bükkfa PEFC minősítésű, azaz ellenőrzött erdőgazdálkodásból származik.
- A sóőrlő rozsdamentes acél mechanizmus biztosítja az életreszóló garanciát gyári hibák ellen, ami rendeltetésszerű használat mellett érvényes. Az őrlőt üres állapotban ne tekerje, mert az a termék meghibásodásához, töréséhez vezethet. Ez esetben a garancia érvényét veszíti.
- Az őrlés finomsága az őrlő tetején található gombbal állítható.
- A leghatékonyabb őrlés érdekében mindig óramutató járásával megegyező irányba forgassa a tetejét, ezáltal védve a daráló fogait is.
- Durva fehér sóval használja. Soha ne használjon nedves szürke durva sót.
- Ápolás: szárazon tisztítsa. Ne nedvesítse. Ne hagyja hőforrás közelében. Kerülje az ütéseket.
- A franciaországi Marlux vállalat 150 éve gyárt magas minőségű konyhai őrlőket. A közelmúltban a Marlux vállalatot felvásárolta a szintén franciaországi, 1830-ban alapított világhírű de Buyer cég.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.