...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Specials kristály kelyhek

A különböző alkoholos italokhoz eltérő pohár dukál: az illem szabályain túl ennek az ízek, aromák szempontjából van jelentősége. Egy finom bort például nem melegíthetünk fel a pohár kezünkben tartásával, ezért kínáljuk hosszú szárú kelyhekben.
A borokon túl vannak olyan italok, amelyek szervírozása speciális kialakítású poharakat kíván. A vermutokat martinis kelyhekben, az édes koktélokat nagyobb űrtartalmú, talpas poharakban, a konyakot pedig talpas, szűkülő szájú kehelyben illik felszolgálni.
A fenti alapelveket különösen az éttermeknek, vendéglátóegységeknek kell szem előtt tartaniuk, hiszen ha nem a megfelelő pohárban szervírozzák az adott italt, az olyan, mintha egy étel mellé rossz evőeszközt helyeznének az asztalra.
A kristálypoharak sosem mennek ki a divatból, az elegáns, letisztult megjelenésükkel járulnak hozzá a vendégek teljes elégedettségéhez. A Specials termékcsaládban megtalálhatóak a különböző alkoholos italokhoz passzoló poharak, amelyek csillogásukkal, letisztult eleganciájukkal a családi eseményeken és a nagyobb rendezvényeken egyaránt jól mutatnak. A kristálykelyhek mosogatógépben is biztonsággal tisztíthatóak, ezért különösen jó választás azoknak, akik nem szeretnek kézzel mosogatni.

Figyelem: a poharak extrém hőhatásnak történő kitétele (pl. kemencében történő mintaégetés) csak saját felelősségre történhet és garanciavesztést okoz.

10 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

10 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
Specials kristály kelyhek

Minimal Price: Ft545,00