...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Sütőlemez

Pogácsák, linzerek, kekszek sütésénél nagyon jó szolgálatot tesz a sütőlemez. A zsemlék, kiflik sütését sem kényelmes tepsiben megoldani, mindenképpen sütőlemezre van szükség. Ez a konyhai eszköz általában rozsdamentes anyagból készül, pereme minimális. A sütnivalók letapadását teljesen kiküszöbölhetjük, ha szilikon sütőlapot helyezünk a fém felületre, bár a sütőlemezek olyan simára csiszolt eszközök, melyekre nem szokott letapadni a tészta. A sütőlemezek csoportjába tartozik például a GN edény, mely egy csupán 10 mm mély sütőtepsi. Szintén rozsdamentes anyagból készítették. A sütőlemezek között megtalálhatók a 600x400x10 mm-es darabok, de a kisebb, 400x300x10 mm-esek is.

Alumínium sütőtálcákat is találni ebben a kategóriában, melyek szintén hatékonyak a sütésben. A sütőlemezeket nem csupán pékségi vagy cukrászati tevékenységre lehet használni, nagyon jó szolgálatot tesznek a konyhában is. Akár éttermi, akár családi konyháról van szó, például házi kenyerek vagy egy nagy adag pogácsa megsütésére kiválóan alkalmasak.

A karácsonyi időszakban, mikor halomra készül a mézeskalács, jól jön egy nagyméretű sütőlemez, ha nem is pont s ütésre, de a tárolásra, hűtésre, szárításra mindenképpen.

Minden háziasszony ismeri azokat a süteményeket, amelyekkel illik várni a vendégeket. Tudják, hogy a legjobb, ha az édes és a sós szájúakra egyaránt gondolnak, ezért a tarsolyukban ott lapul mindkét eshetőségre egy-egy jól bevált recept.

A sós alternatívánál leggyakrabban a sós rúd vagy a pogácsa a befutó, az édes esetén pedig a linzer vagy a keksz. Bármelyik mellett tesszük le a voksunkat, az egyszerű, mély kialakítású tepsi nem a legjobb választás, ha a sütésre kerül a sor.

Ilyenkor lapos sütőlemezt érdemes elővennünk, ami nemcsak kényelmes, hanem gazdaságos is, hiszen a nagyobb alapterületének köszönhetően lényegesen több süteményt készíthetünk el vele egyszerre. A konyhai eszköz a sütésen kívül a hűtésre, szállításra és tárolásra is alkalmasak – utóbbinak elsősorban a mézeskalácsok szezonjában örülhetünk igazán.

A sütőlemeznek természetesen az éttermek és a pékségek, cukrászdák konyhájában is helye van, hiszen e nélkül szinte elképzelhetetlen, hogy elkészüljenek a kiflik, zsemlék vagy kenyerek (igaz, hogy utóbbiaknál a hűtésére, tárolására a rácsokat alkalmazzák).

Ebben a kategóriában úgy válogattuk össze a sütőlemezeket, hogy a rozsdamentes és az alumínium változatok közül is tudjanak válogatni, és mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt – akár otthonra, akár vendéglátóhelyre keres alternatívát.

18 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

18 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
Sütőlemez

Minimal Price: Ft340,16