Gasztronagyker

Sütőpapír szilikon bevonattal, 53x32,5 cm, 250 lap/csomag

Cikkszám:  BY-4358-00
Súly:  ~ 1.92 kg
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 1-2 hét
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 9 437,00 Ft Nettó ár: 7 430,71 Ft
db

Sütőpapír szilikon bevonattal, 53x32,5 cm, 250 lap/csomag
Fogyasztói ár 10 262 Ft.-/csomag (fogyasztói egységár 41,048 Ft.-/db)

Bővebb leírás

Az 1830-ban alapított francia de Buyer vállalat fehérítetlen, kétoldalas, szilikonnal bevont sütőpapírja kiváló tapadásmentes tulajdonságokkal rendelkezik. Ellenáll a + 220 °C hőmérsékletnek. A papír 100%-ban természetes anyagból készült, PEFC minősítésű, azaz ellenőrzött erdőgazdálkodásból származik. Ne melegítse egyedül a tálcán! Magas hőmérsékleten történő használat után dobja ki a szilikon sütőpapírt. Alacsony hőmérsékleten történő használat után tárolás előtt kézzel tisztítsa majd alaposan szárítsa meg.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.