...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

Tányér éttermeknek alkategóriák

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Tányér éttermeknek

1 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

1 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Az étteremben a felszolgálás minőségéhez hozzátartozik az étkészlet megjelenése, minősége. Olyannyira, hogy a kialakuló összképet teljesen tönkreteheti, ha a vendégek elé ütött-kopott, foltos vagy fényüket vesztett evőeszközök és tányérok kerülnek.

Ilyenkor az is előfordulhat, hogy a szájukat húzogatva kóstolják meg az ételeket, mert először automatikusan az eléjük kerülő látványra fókuszálnak. Ez nem korlátozódik a fogásokra, a figyelemük kiterjed a felszolgáláshoz használt kellékek megjelenésére is.

Az éttermi tányérok esetén a hangsúly az igényességen van, a dizájnt jelentősen befolyásolja a hely stílusa. Ha a polcok feltöltésekor biztosra akar menni, akkor az egyszerű vonalvezetésű porcelán tányérok mellett érdemes letennie a voksát.

Az egyszerű fehér nem jelent egyet az unalommal, a peremen lévő finom mintázatok például azonnal megtörik az egyhangúságot. A forma igazodhat az egyes fogásokhoz, a levesek például a klasszikus kör mellett szögletes mélytányérokba vagy leveses csészékbe is kerülhetnek.

A finom vonalakkal hangsúlyozott tányérokat imádni fogják, akik mutatós készletet szeretnének az asztalra tenni.

Az éttermekbe elsősorban a Kaszub, Mercury, True Life, X-tanbul, az otthonokba pedig az Afrodyta, Mária, illetve a Szofi márkájú termékeket ajánljuk.