...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

Tányér menüztetéshez alkategóriák

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Tányér menüztetéshez

Kérem válasszon alkategóriát!

A menüztetés nem kis feladat, ráadásul a csúcsidőszakban az eszközök igen nagy készletére van szükség. A közintézmények, illetve az erre specializálódott vendéglátóhelyek érthető okokból kifolyólag az étkészletek választásánál nem a megjelenést, sokkal inkább a praktikusságot és az ár/érték arányt veszik számításba.
 A tányérok esetén nem lehet egyértelműen meghatározni, milyen anyagból készült termékek bizonyulnak majd a legjobb választásnak. Ezt ugyanis nagyban meghatározza többek között, hogy kisebb gyerekeket vagy felnőtteket szolgál ki az adott hely, illetve mennyire játszik fontos szerepet ebben a kérdésben a minőség.
A műanyagból készült darabok elsősorban a kisebbeknek készített tízórai, uzsonna vagy ebéd felszolgálására alkalmasak, az adagtálak egyszerű és olcsó megoldásokra, az üvegtányérok pedig a visszafogott stílusra törekvő vendéglátóhelyeknek ideális választás.

Az anyag meghatározza a tartósságot is, általában a porcelánból, illetve az üvegből készült darabok jobban ellenállnak az időnek (amennyiben nem törnek el) és a mosogatáshoz használt tisztítószereknek. Ezen kívül nem karcolódnak, tehát nem tapadnak meg a kis bemélyedéseken az ételmaradékok, ami higiéniai szempontból kiemelt fontosságú.

Akár az időtálló, akár az alacsony árkategóriába tartozó termékek után kutat, ebben a kategóriában meg találja az elképzeléseinek megfelelő darabokat.