...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Duplafalú Thermo poharak

1 - 21 termék, Összesen:24

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

1 - 21 termék, Összesen:24

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Nagyon sok olyan ital van, amelyet csak hidegen vagy csak melegen fogyasztunk szívesen. Tipikusan ilyen egy bögre tea, forró csoki, egy csésze kávé, a nyári melegben pedig egy pohár frissítő juice vagy limonádé.

Hiába töltjük ki azonban a jól behűtött üdítőt, a kánikulában gyorsan átmelegszik. Ehhez hasonlóan télen hamarabb kihűlhetnek a testünket és lelkünket átmelegítő italok, mint ahogyan szeretnénk, pedig a kívánt hőmérsékletet sokkal hosszabb ideig megőrzik, ha megfelelő anyagból készült pohárba vagy bögrébe töltjük őket.

Erre a célra tökéletesen alkalmas a boroszilikált üveg, amelyet a korrózióállósága és a hőmérséklettartása miatt hőálló főzőedények, laboratóriumi eszközök és fényszórók alapanyagaként is felhasználnak. Az üvegtípus tökéletesen alkalmas az aprólékosan megmunkált thermo poharak gyártására is, mert lehetővé teszi a mikrózást és a mosogatógépben való mosogatást.

A thermo poharakba töltött italok a dupla falnak köszönhetően őrzik meg a hőmérsékletüket. Bár első ránézésre törékenynek látszó konyhai kiegészítőkről van szó, ebben az esetben nem szabad hinnünk a szemünknek. Érvényes ugyanis a kicsi a bors, de erős mondás, vagyis a megtévesztő külcsín strapabíró, szilárd belsőt takar.

A thermo poharakat a Luigi Bormioli olasz üveggyár készíti.

Figyelem: a poharak extrém hőhatásnak történő kitétele (pl. kemencében történő mintaégetés) csak saját felelősségre történhet és garanciavesztést okoz.