...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Thermo Poharak

Nagyon sok olyan ital van, amelyet csak hidegen vagy csak melegen fogyasztunk szívesen. Tipikusan ilyen egy bögre tea, forró csoki, egy csésze kávé, a nyári melegben pedig egy pohár frissítő juice vagy limonádé.

Hiába töltjük ki azonban a jól behűtött üdítőt, a kánikulában gyorsan átmelegszik. Ehhez hasonlóan télen hamarabb kihűlhetnek a testünket és lelkünket átmelegítő italok, mint ahogyan szeretnénk, pedig a kívánt hőmérsékletet sokkal hosszabb ideig megőrzik, ha megfelelő anyagból készült pohárba vagy bögrébe töltjük őket.

Erre a célra tökéletesen alkalmas a boroszilikált üveg, amelyet a korrózióállósága és a hőmérséklettartása miatt hőálló főzőedények, laboratóriumi eszközök és fényszórók alapanyagaként is felhasználnak. Az üvegtípus tökéletesen alkalmas az aprólékosan megmunkált thermo poharak gyártására is, mert lehetővé teszi a mikrózást és a mosogatógépben való mosogatást.

A thermo poharakba töltött italok a dupla falnak köszönhetően őrzik meg a hőmérsékletüket. Bár első ránézésre törékenynek látszó konyhai kiegészítőkről van szó, ebben az esetben nem szabad hinnünk a szemünknek. Érvényes ugyanis a kicsi a bors, de erős mondás, vagyis a megtévesztő külcsín strapabíró, szilárd belsőt takar.

A thermo poharakat a Luigi Bormioli olasz üveggyár készíti.

Figyelem: a poharak extrém hőhatásnak történő kitétele (pl. kemencében történő mintaégetés) csak saját felelősségre történhet és garanciavesztést okoz.

1 - 21 termék, Összesen:24

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

1 - 21 termék, Összesen:24

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
Thermo Poharak

Minimal Price: Ft1654,33