Gasztronagyker

Tortaállvány

  • Raktáron
    Forgatható műanyag tortaállvány, 32 cm

    Forgatható műanyag tortaállvány, 32 cm

    (2 vélemény)
    Fogy. ár: 10 323,00 Ft Nettó ár: 8 128,35 Ft
    részletek, vásárlás

A sütemények, muffinok, torták szervírozásánál nagyon oda kell figyelni az esztétikum mellett arra is, hogy könnyen darabolható és könnyen elvehető legyen a terítékről az adott sütemény. A tortaállványok ebben vannak segítségünkre, különböző méretben és kivitelben kaphatók. A tortaállványokat készítik üvegből, fémből és nagyon gyakran műanyagból is. Az egyszerű, szokványos színek, int például a fehér, jó alapot szolgáltat a díszes sütemények érvényesüléséhez.

A háromemeletes műanyag tortaállvány például egy közepes méretű torta, valamint számos más sütemény számára tökéletes tároló és szervírozó eszköz. Az ötemeletes tortaállvány már a nagyobb összejövetelek kelléke, ahol sok főre kell süteményt pakolni az asztalra. Amennyiben csak tortát szeretnénk tárolni, úgy a felszeletelt torta körberakható az állvány tengelye körül.

A tortaállványokat nem csak sütemények tárolására lehet használni. Ugyanúgy hasznosak gyümölcsállványként, ahogy a gyümölcsállványokat lehetséges tortaállvány gyanánt hasznosítani. Ezen kívül akár italokat, akár tengeri herkentyűket is fel lehet pakolni rájuk, a felhasználásnak csak a képzelet szab határt.

A tortaállványok az esküvők, nagyobb szülinapok és évfordulók elengedhetetlen kellékei.