Nagykonyhák leghatékonyabb beszállítója

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Tortakarika

13 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

13 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

A tortakarika nélkül szinte elképzelhetetlen, hogy egy szép, kör alakú tortát süssünk. A tortakarikák hatékonyabbak, mint néhány tepsi vagy tortaforma, mert legtöbbjük könnyen levehető, így a torta szélének kitapadása esetén is szépen elválik a tésztától. Ha valakinek nincs otthon tortaformája, egy tepsin, egy tortakarikával is kör alakú tésztát varázsolhat.

A tortakarikák között vannak a fix kivitelezésűek , de megtalálható az állítható átmérőjű típus is. Ilyen például az állítható, 160x300x85 mm-es tortakarika is. A fix kivitelezésű tortakarikák között megtalálhatók a kisebb átmérőjű, 180x45 mm-es darabok, de az egészen nagynak számító, 280x45 mm-esek is. A tortakarikákkal szokványos tortákat, de a mostanában divatos, egészséges, magalapú tortákat is el lehet készíteni.

A tortakarikába jól beletömöríthető a sok különböző darabolt vagy darált mag, így egységessé alakul, és könnyen szelhető, adagolható lesz. A piték készítésére is alkalmasak, így konyhai felhasználásuk meglehetősen sokrétű. A tortakarikák nagy előnye még a könnyű tisztítás, a könnyű használat és a kis helyigény. Felületük sima, anyaguk rozsdamentes, így a konyhában sokáig kiváló eszközként funkcionálnak.