...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Max long drink pohár 550 ml, üveg

Rövid ismertető

MAX üdítős long drinkes pohár 550 ml

(az űrtartalom csordultig töltve értendő)

Részletes ismertető

Vannak a konyhában gyorsan fogyó eszközök. Mert bármennyire is igyekszünk vigyázni, óhatatlanul kiesik néha a kezünkből egy pohár, tányér vagy kicsorbul egy bögre. Mivel ezeket tényleg napi szinten használjuk, ezért fontos gondoskodni a minél előbbi pótlásukról.

A poharak esetén jobb, ha a vékonyfalú változatok helyett masszív, vastag falú darabokat szerzünk be. Igaz, hogy ezek sem törésállók, de a kisebb ütődéseknek ellenállnak. Bár választhatnánk a műanyag alternatívákat, de valljuk be őszintén, van az üveg megjelenésében és fogásában valami utánozhatatlan, amit hiányolunk ezekből a termékekből.

A választás során az egyik lényeges szempont a kialakítás, mert ez határozza meg, mennyire lesz kényelmes a fogása – ez nem csak a gyerekeknek, a felnőtteknek is fontos. A másik tényező, amit mindenképpen figyelembe kell vennünk, az az űrtartalom. A legjobb, ha többféle változat bújik meg a szekrényünk polcain, de ha erre nincs lehetőségünk, akkor inkább a nagyobb alternatívák mellett tegyük le a voksunkat.

Így ugyanis mi dönthetjük el, hogy csak egy kis vizet, üdítőt vagy egy nagy adag limonádét töltünk bele. Részben ennek, részben a megjelenésének köszönhető, hogy a longdrink poharak a háztartások mellett szinte minden vendéglátóhelyen megtalálhatóak.


Ha a termék törötten érkezik, díjmentesen pótoljuk a hiányt.

Kapcsolódó termékek

Átlagos értékelés:
1 értékelés

1 elem

Nagyné K. 2017-03-76 2017-03-1811:07
  • Minőség:
  • Hasznosság:
  • Ár:
Nálam nagyon fontos, hogy egy pohár jól megfogható legyen, mert beteg a kezem. Jóldöntöttem.
Jó minőségű, jól fogható, pohár, jó sok limonádé, stb fér bele.
0
0

1 elem

Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...