...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Ultimo evőeszközök

4 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

4 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Vannak olyan konyhák, amelyek napi szinten több száz embert látnak el, ami valljuk be őszintén, nem kis feladat. Az alapanyagok beszerzésétől és előkészítéstől kezdve a megfelelő teríték biztosításán át egészen a romeltakarításig rengeteg mozzanat merül fel.

Nemcsak arra kell hangsúlyt helyezni, mi kerül a tányérra, hanem arra is, milyen körülmények között kerül sor az étkeztetésre. A klíma, az evőeszközök minősége és a tálalás egyaránt meghatározza, elfogyasztják-e a vendégek az eléjük kerülő fogásokat – ez különösen igaz, ha gyermekekről van szó.

Az evőeszközök elsőre elenyésző tételnek tűnhetnek, pedig az étkeztetést biztosító helynek sem mindegy ezek minősége. Procedúrát jelent ugyanis, ha ezeket folyamatosan cserélni, pótolni kell. Természetesen mivel nagy tételről van szó, ezért fontos szempont a megfelelő ár/érték arány. Ennek szellemében általában nem a dizájn a legfontosabb tényező, hanem a tartósság, illetve a funkcionalitás.

Kifejezetten zavaró lehet, ha használat közben elhajlik az evőeszköz nyele vagy nem megfelelő méretű az evőkanál, illetve az evővilla. Az Ultimo evőeszközök elsősorban a praktikumra fókuszáltak, ami mellé egy visszafogott, egyszerű stílust álmodtak meg.