Gasztronagyker

Befőttesüveg 310 ml négyszögletes

Cikkszám:  Sz-Ul-31058
Súly:  ~ 115 g
Rendelhető:  Nem rendelhető
Ennyit vásároltak:  12636 db
Vevői értékelés:
Fogyasztói ár: 256,00 Ft Nettó ár: 201,57 Ft

Befőttesüveg 310 ml-es négyszögletes (az űrtartalom csordultig töltve értendő)
Lapkaméret 58-as (keresse a kapcsolódó termékek között)
1 karton súlya 20 kg

Bővebb leírás

A csomagolást hajlamosak vagyunk alábecsülni. Különösen akkor, ha egy olyan egyszerű formájáról van szó, mint a befőttesüveg. Pedig gyakran éppen az ehhez hasonló apró részlet ösztönzi arra a vevőt, hogy bizalmat szavazzon egy terméknek, és megkóstolja.

Ezután természetesen a beltartalmon múlik, hogy megszereti-e, és a következő alkalommal is a bevásárlókasarában köt-e ki. Mert az is tény, hogy a pozitív első benyomást egy pillanat alatt tönkre tudja tenni, ha csalódik az állagban vagy az ízben.

Éppen ebben rejlik a gyártók életének nehézsége: ugyanúgy kell figyelniük a külcsínre, ahogyan az összetevők és a technológia megválasztására. Nem mondanánk, hogy egyik feladat könnyebb a másiknál, inkább arról van szó, hogy különböző kihívásokat rejtenek magukban.

Az üveget sokféle élelmiszerrel tölthetjük meg a lekvároktól kezdve a gyümölcsökön át egészen a szárított paradicsomig. Bár ezek teljesen eltérő tulajdonságokkal bírnak, van bennük valami közös: a legjobb, ha minőségi, vastag falú üvegbe kerülnek.

Ha az átalagosnál kisebb kiszerelésben gondolkodunk, akkor jó választás a 310 ml-es üveg, és ha a túl akarunk nézni a sablonokon, akkor a klasszikus kör helyett a négyszögletes forma mellett érdemes letennünk a voksunkat. Ezen felül persze figyelnünk kell arra, milyen méretű tetőt választunk – ebben az esetben az 58-as lapkák között tanácsos szétnézni, amit nálunk is megtalál fekete, arany és fehér változatban.

Kapcsolódó termékek

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Átlagos értékelés:
3 értékelés
Tasnádi Szandra 2018-05-128 2018-05-0914:18
 • Ár:
 • Hasznosság:
 • Minőség:
Összetört termék
A termék nem volt megfelelően becsomagolva, nem volt benne kitöltő védőfólia, illetve nem lett feltüntetve a csomagon, hogy törékeny, így a futártól átvételt követően kicsomagolva a terméket láttam meg, hogy az alsó sorban több üveg darabokra tört a csomagban.
Ettől függetlenül tökéletes a mérete, kompakt termék.
0
0
Kovács Zsuzsanna 2018-09-264 2018-09-2217:36
 • Ár:
 • Hasznosság:
 • Minőség:
Befőzés
Jó minőségű és ilyet szerettem volna....mivel tartósítószer nélkül készítem a befőtteket így kisebb adagokhoz megfelelő méret.Tároláshoz szuper forma,mivel a helykihasználás így maximális!!!
 • forma
 • ilyen nincs
0
0
Márkus Valéria 2019-05-145 2019-05-2615:32
 • Ár:
 • Hasznosság:
 • Minőség:
Győr
A termékek rendben időre megérkeztek. Olyan amilyennek vártam, elégedett vagyok.
0
0
Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.