Gasztronagyker
ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Üvegtetők (Lapkák)

Kérem válasszon alkategóriát!

A befőttes üvegekkel kapcsolatban napjainkban egyfajta trend figyelhető meg, mert a befőzés újra divat lett. A szezonális gyümölcsökből készült befőttek és lekvárok azonban a leggondosabb előkészületek ellenére is idő előtt megromolhatnak, ha az utolsó mozdulatokra nem helyezünk kellő figyelmet.
A tartósság záloga az üvegek légmentes lezárása, ugyanis ha ez nem megfelelő, akkor a polcról levéve azzal szembesülhetünk, hogy a tartalma megpenészedett – így szomorúan bár, de ki kell dobnunk. Ennek elkerülésében lesz segítségünkre a jól megválasztott tető, a biztonsági szempontokat szem előtt tartva jobb, ha minden évben új darabokat beszerzünk.
A kreatív gondolkodású emberek persze ebben az egyszerű tárgyban is a lehetőségek tárházát látják, vagyis a konyhai tárolók új, általuk díszített generációját vagy az ötletes, személyre szóló ajándékok alapanyagát. Bármilyen célból is szerzik be a befőttes üvegeket, a lapkára valószínűleg nekik is szükségük lesz – ebben az esetben sokat tehet az összképhez ennek megjelenése.
Szintén sokat emel hétköznapi tárgyak népszerűségén, hogy divat lett a salátákat ebben magunkkal vinni. A jól záró tető természetesen létfontosságú, hiszen nagyon kellemetlen perceket okozhat, ha beborítja a táskánkat az üveg tartalma.