Nagykonyhák leghatékonyabb kiszolgálására törekszünk

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

VIRA üveg kínálók

6 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

6 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Amikor a lakberendezési trendek kerülnek szóba, akkor gondolatban végigmegyünk a lakás különböző helyiségein. A konyhához érve rögtön eszünkbe jut, hogy a külcsín mellett fontos szerepe van a praktikumnak is, hiszen a lakás olyan teréről beszélünk, ahol gyakran fordul meg a család apraja-nagyja.

A szekrényekbe nézve megtaláljuk a sütéshez-főzéshez használt edényeket, eszközöket, illetve a tálalás során asztalra kerülő kiegészítőket. Ezek közül a tányérok általában egy komplett menü végiggondolása mellett kerülnek kiválasztásra. Így értelemszerűen először a mélyebb, majd a laposabb fajták kerülnek beszerzésre a levesek, mártások, valamint a főételek mellé.

Viszont ha jobban belegondolunk, rájövünk, hogy a kisebb tálkákra is ugyanúgy szükségünk van, különösen akkor, amikor vendégeket várunk. Ilyenkor valószínűleg előételeket vagy poharas desszerteket is készítünk, az egészségtudatos életmód térnyerésével pedig egyre gyakrabban kerül az asztalra valamilyen saláta.

A felsorolt fogások szervírozásához különböző méretű kínálók szükségesek, melyek kiválasztásánál természetesen a külcsínt is szem előtt tartjuk. A Vira termékek hullámos vonalvezetésükkel tökéletes alternatívát jelentenek azokba az otthonokba, –illetve éttermekbe –, ahol szeretik az egyedi formatervezésű tárgyakat.