Gasztronagyker

Vitamin üveg 300 ml

Cikkszám:  Sz-Ul-30038
Súly:  ~ 190 g
Rendelhető:  Nem rendelhető
Ennyit vásároltak:  13742 db
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 71,00 Ft Nettó ár: 55,91 Ft

Vitamin üveg 300 ml-es (az űrtartalom csordultig töltve értendő)
Lapkaméret 38-as (keresse a kapcsolódó termékek között)
1 karton súlya 16,5 kg

Bővebb leírás

Az egészséges életmód részeként sokan indítják a reggelt egy pohár gyümölcslével, az étteremben pedig a szénsavas üdítők helyett a rostos alternatívák mellett teszik le a voksukat. A trend viszonylag új keletű, és a gyümölcslevek is csak az 1900-as években indultak hódító útjukra. Azóta viszont töretlen sikernek örvendenek.

Az ipari körülmények között előállított leveket napjainkban több márka tolmácsolásában érhetjük el. A könnyű, savanykás levektől a sűrű változatokig terjedő skálán biztosan megtaláljuk az ízlésünknek megfelelőt. Nem csak az állag, az ízek szempontjából sem vagyunk lekorlátozva, hiszen a klasszikus alma, narancs, szőlő mellett a zöldségekkel felturbózott, és a különböző gyümölcsök kombinálásával készült változatok is elérhetők.

Gyártóként a piac egyik legnagyobb kihívása a tömegből való kitűnés. Mert itt is érvényes, hogy a külső megfog – vagyis ragadja meg a figyelmet. A minőség és az íz csak ezt követően kerül középpontba – amivel a vevők kedvenc brandjévé válhatunk.

A figyelem megragadásában a jól megválasztott csomagolás lesz a segítségünkre. Persze az üveg nemcsak az egyedi megjelenés, hanem a tartósság szempontjából is fontos, de ezektől függetlenül kényesen kell ügyelni a tökéletes zárásra. Ehhez olyan tetőt kell választani, ami pontosan passzol az üveg szájához. (A 300 ml-es űrtartalomnál ez a 38-as lapkát jelenti.)

Kapcsolódó termékek

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.