Whiskypohár - Poharak és üvegáruk | Gasztronagyker webáruház

...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

Whiskypohár

Hazánkban a whiskyt egyfajta misztikum lengi körül és csak bizonyos körökben alakult ki kultúra a fogyasztását illetően. Ez azonban nem azt jelenti, hogy egy új hullámról van szó, éppen ellenkezőleg, az ital fogyasztásának nagy hagyománya van.

A whisky kultúra elsősorban az amerikai, illetve az angol területekre terjed ki. A különböző fajtái közötti eltérést az előállítási technológiájuk adja, melynek köszönhetően különböző aromájú és ízvilágú italokat kapunk. A skót és az ír mellett az amerikai vagy a kanadai változatot is választhatjuk.

A whiskyt tisztességtelen lenne összehasonlítani például a borral, hiszen utóbbinál különös hangsúlyt kapnak hazánk természetbeli jellemzői és előnyei. Ez viszont egyáltalán nem azt jelenti, hogy el kellene zárkóznunk a whiskytől, különösen akkor, ha minőségi italokról van szó. A kóstolás különlegessége, hogy először az orrunkat használjuk és csak ezt követi az ízérzékelés, érdemes ezt a kettőt külön kezelni.

Mivel egyedülálló italról van szó, ezért a szervírozására is külön hangsúlyt kell helyezni, vagyis nem mindegy, milyen pohárban kerül a vendégek elé. Az old fashion poharak tervezése során figyelembe vették, hogy a 4 cl ital mellé sok jég kerülhessen, a kevés ugyanis hamar szétolvad, ezáltal erőteljesebben felvizezi az italt. Ebben a kategóriában különböző stílusú whiskys poharakat válogattunk össze, szem előtt tartva a minőséget.

15 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
 • Raktáron
  Chile vizespohár 250 ml, üveg

  Chile vizespohár 250 ml, üveg

  Normál ár: 146,00 Ft

  Akciós ár: Nettó ár: 88,98 Ft Fogy. ár: 113,00 Ft

  Akciós ár visszaszámlálás
  NapÓraPMP
 • Raktáron
  Adora whiskys pohár 2,75 dl, üveg

  Adora whiskys pohár 2,75 dl, üveg

  Nettó ár: 174,80 Ft Fogy. ár: 222,00 Ft Akár: 200,03 Ft
 • Raktáron
  Truva whiskys pohár 280 ml, üveg

  Truva whiskys pohár 280 ml, üveg

  Nettó ár: 203,15 Ft Fogy. ár: 258,00 Ft Akár: 222,88 Ft

15 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
Whiskypohár

Minimal Price: Ft88,98