Gasztronagyker

Alacsony lábas fedővel, 5,4 l, de Buyer, 24 cm, 18/10 rozsdamentes, Affinity

Cikkszám:  BY-3742-24
Súly:  ~ 2.33 kg
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 1-2 hét
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 75 712,00 Ft Nettó ár: 59 615,75 Ft
db

de Buyer, Affinity, alacsony lábas fedővel, 5,4 liter, 24 cm átmérő, 18/10 rozsdamentes edény
Az edény használható indukciós, gáz, elektromos és kerámialapos tűzhelyeken egyaránt.


Bővebb leírás

Űrtartalom: 5,4 liter
Átmérő: 24 cm
Magasság: 13 cm
Anyagvastagság: 2,3 mm

Az 1830-ban alapított francia de Buyer vállalat prémium kategóriás Affinity termékcsaládjának fedővel ellátott alacsony lábasa bármilyen hőforráson használható, az indukciós főzőlapot is beleértve. Rozsdamentes acél és alumínium kombinációjából készült, aminek köszönhetően nem deformálódik. A hőváltoztatásra rendkívül gyorsan reagál. A többrétegű edény tökéletes hőeloszlást biztosít, emiatt a főzés is egyenletes, miközben az ételek megtartják vitamintartalmukat. Két szegecselt, öntött rozsdamentes acél füle könnyű és kényelmes fogást biztosít. Az edény csúcsminőségű tükörpolírozással rendelkezik. Mosogatógépben tisztítható.


VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.