Gasztronagyker

Konyha alkategóriák

Konyha

Kérem válasszon alkategóriát!

A konyha kategóriában olyan termékek szerepelnek, amiket a főzés során legfőképpen a konyha területén használunk, így a webáruház látogatói könnyen megtalálhatják a számukra szükséges eszközöket.

A főzéshez szükséges eszközök kategóriáit sokrétűségük miatt a könnyebb tájékozódás biztosítása érdekében feldolgozás, edény, konyhai eszköz, serpenyő és szűrők főkategóriák alá sorultuk.

A konyhában történik az alapanyagok előkészítése, feldolgozása, amihez különböző fajtájú késeket használunk. A csontozáshoz csontozókést, a zöldségpucoláshoz zöldséghámozót, a szeleteléséhez univezális szakácskést, a nagyobb csontok átvágásához bárdot, ezek a termékek a kés és bárd kategóriában találhatóak. A főzéshez szükséges alapanyagokat vágólapon vágjuk szeleteljük, hogy megóvjuk a kés élét és az előkészítő asztal felületét. A testi épségünket védőfelszereléssel védjük. Ezek a termékek a feldolgozás menüpontban találhatóak.

Az edény kategóriában szerepelnek a különböző űrmértékű rozsdamentes fazekak, lábasok, és a hozzájuk tartozó fedők, valamint itt kaptak helyet a bécsi szeletsütők, a gn edények, keverőtálak, kukták és a hőálló jénai edények is. A terítéshez szükséges levestálak és a főzés során használatos keverőtálakat szintén az edény kategória alá tettük be.

Nagyon sokféle kiegészítő felszerelést, a konyhai eszközök kategória foglal magába, amik szintén több alkategóriát tartalmaznak. Az ízesitéshez szükséges termékek a bors, só fűszerőrlő vagy fokhagymanyomó, adagoló szósznyomó menüpontok alatt, a keveréshez, elkészítéshez használatos eszközök a fakanál, keverőkanál, klopfoló, valamint a burgonyanyomó kategóriában találhatóak. Természetesen nem feledkeztünk meg a tölcsérekről, konzerbontókról, hőmérőkről és a dekorálókról sem. Ezeket a szintén fontos konyhai eszközöket a használatuknak megfelelően szintén egy-egy menüpont alá gyüjtöttük össze.

A serpenyők különböző anyaguk, bevonatuk, tulajdonságuk és használati céljuk miatt nagyon fontos kategóriát képviselnek, mert van aki a rozsdamentes, van aki a bevonatos, és van aki a vasserpenyőben sütésre esküszik. Ezen tulajdonságaik mellett még számos más fontos szempont is szerepel a kiválasztás során, mint például az átmérője, formája, vagy a nyelének anyaga. A rengetegféle serpenyő miatt célravezetőbb a csoportosítás, ha el akarjuk kerülni azt, hogy ha Ön palacsintasütőt keres, ne vesszen el a wokok között.

A konyhai eszközök között szintén nagy fejtörés okoz a szűrő szó, ugyanis minden feladatra más és más szűrő használatos. Létezik tea- és levesszűrő, tésztaszűrő, spiccszűrő és szűrődézsa is. Ezeket a termékeket célirányosan keresik a vásárlók, és a Gasztronagyker célja, feladata, hogy segítséget nyújtson az érdeklődőknek, vásárlóknak akár a webáruházban vagy személyesen is.

A termékek kategóriába rendezése nem azt jelenti, hogy az asztal kultúra kategóriában szereplő termékeket nem találhatunk a konyhában és azt sem, hogy a konyha kategóriában szereplő termékeket nem lehet más területen használni, egyszerűen a könnyebb megtalálhatóság miatt csoportosítottuk az eszközre legjellemzőbb csoportba.

Aki nem szeret vagy nem akar keresgélni az választhatja az oldal tetején lévő keresőt! Nincs más dolga, mint beírni az általa keresett termék nevét, és a rendszer megtalálja az összes terméket aminek a nevében szerepel a beírt szó.