Gasztronagyker

Rozsdamentes tálca

A személyes kiszolgálást biztosító tálcakínálatunkban külön figyelmet biztosítunk a rozsdamentes szögletes és ovális tálcáknak. Tesszük mindezt azért, mert a rozsdamentes tálcák között nem csak a cukrászdák, kávéházi igényeknek felelnek meg, hanem az éttermi, hideg- és meleg ételeket kínáló vendéglátóegységek igényeiknek is.
A rozsdamentes szögletes és ovális tálcák kiválóan alkalmasak hideg saláták, aszpikos ételek, halszeletek tálalására is. A tálcák rozsdamentes bevonata maximálisan megfelel az egészségügyi és higiéniai előírásoknak, így maximális bizalommal ajánljuk figyelmébe vásárlóinknak termékeinket.

Rozsdamentes tálcakínálatunkban megtalálhatják a négyszögletű Dribbling tálcákat, négyféle méretben, az England rozsdamentes ovális tálcákat ötféle méretben, és az England kerek tálcákat négyféle méretben. Kínálatunkban az egyszerűbb kategóriás termékek is elérhetők szintén háromféle formában: négyszögletű, ovális és kerek változat adja meg azt a választékbőséget, melyet kedves vásárlóink figyelmébe ajánlunk.
Rozsdamentes tálcáinkat raktárról értékesítjük, a megrendelt termékeket akár másnap szállítani tudjuk.