Gasztronagyker

Gyorsforraló, nyeles lábas

Egy gyors mártás, szósz vagy puding elkészítéséhez a lehatékonyabb eszköz a nyeles lábas vagy más néven gyorsforraló. Ezzel a konyhai eszközzel könnyen meg lehet bírkózni a kisebb mennyiségű ételek alapanyagok elkészítésével, vagy akár egy gyors melegítési feladattal is.

A jobb minőségű rozsdamentes gyorsforralók nyelének üreges a kialakítása, így nem melegszik fel még folyamatos használat során sem. A nyeles lábas alja szintén többrétegű, ami melegítés során biztosítja a jó hőelosztást. A nyele nagyon erős pontheggesztéssel van rögzitve ezért több év használat után sem fog lötyögni.

A de Buyer magas minőségű rozsdamentes gyorsforralók 18/10-es saválló anyagból készülnek mely nagyon jól ellenál a főzés során felmerülő hatásoknak, és könnyen tisztán tartható. A 18/10-es rozsdamentes anyagból főzés, sűtés során nem oldódik ki semmilyen egészségkárosító anyag.

Fontos, hogy az edényt üres állapotban ne tegyük ki nagy hőhatásnak, mert ez károsodást okozhat a talprészében.

Van néhány konyhai edény, ami szinte nélkülözhetettlen egy jól működő konyhában, ezért amikor vásárlásra kerül sor, ne feledkezzünk meg a nyeles lábas beszerzéséről sem. Optimális esetben akár több darab beszerzése is javasolt különböző űrmértékű, és oldalfal magasságú gyorsforralóból. Egy üzletvezető vagy szakács tudja, hogy könnyedén gyorsan és jól csak megfelelő minőségű és összetételű konyhai felszereléssel lehteséges.

A Gasztronagyker termékpalettáján biztosan megtalálja az igényeinknek megfelelő gyorsforralót mert az alacsonyabbtól a magas oldalfalú darabokig, az egészen kicsitől a nagy űrtartalmúig sokféle változatát forgalmazzuk. Amennyiben mégis kérdése merülne fel, munkatársaink szívesen és válaszolnak Önnek és segítenek a kiválasztásban is.