Nagykonyhák leghatékonyabb kiszolgálására törekszünk

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Gyorsforraló

19 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

19 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Van néhány konyhai edény, amiről könnyen megfeledkezünk, amikor elindulunk a beszerző körutunkra. Vagy a boltok polcai előtt állva elgondolkodunk azon, hogy biztosan szükségünk van-e rá, alaposan szemügyre vesszük, végül úgy döntünk, inkább otthagyjuk.

Ezek közé tartozik például a gyorsforraló, ami egészen addig eszünkbe sem jut, amíg kedvet nem kapunk egy finom puding vagy mártás elkészítéséhez. Ilyenkor valószínűleg felmerül bennünk, hogy mégis magunkkal kellett volna vinni egy gyorsforralót, mert jelentősen megkönnyítené a dolgunkat.

Egyszerűen azért, mert a nyeles lábasok kialakításának hála gyorsabban és ügyesebben tudjuk kivitelezni az egyes műveleteket. Lehet a szó az előbb említett mártásokról, szószokról vagy tésztafőzésről – sőt, sokan a vízforraláshoz is ezt hívják segítségül.

A termékpalettán biztosan megtaláljuk az igényeinknek megfelelőt, mert az alacsonyabbtól a magas oldalfalú darabokig, az egészen kicsitől a nagy űrtartalmúig sokféle változata van forgalomban. Persze a lábasokhoz, fazekakhoz hasonlóan ebben az esetben is figyelembe kell vennünk a gyártáshoz felhasznált alapanyagot.

Jó hír, hogy az egészégre ártalmatlan, egyenletes hőeloszlást biztosító rozsdamentes termékek ebben a kategóriában is elérhetőek. Vagyis már csak a tökéletes receptet kell megtalálnunk a csomómentes szószok és mártások elkészítéséhez.