Habkártya - Cukrászati eszközök és kellékek | Gasztronagyker webáruház

...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

Habkártya

A cukrászok és háziasszonyok egyik nagy segítője az egyszerű, de nagyszerű habkártya. A habkártya nem más, mint egy kis lapocska, amellyel a habokat, krémeket a süteményekre juttathatjuk, eloszlathatjuk, leszedhetjük a fölösleget és némileg díszíthetünk is.

Készül rozsdamentes fém kivitelben is, de az inkább a meleg csokoládékrémek felvitelére, eloszlatására szolgáló cukrászati eszköz, a sima habkártya mindig műanyag. Ami nagyon változatos az a habkártya mérete. A kicsike kártyáktól egészen a széles darabokig, minden megtalálható, hiszen egy mini tortát nem lehet egy 215X125 mm-es méretű eszközzel precízen elkészíteni, valamint egy hatalmas tortát iszonyú macerás feladat lenne egy kicsike, 100X70 mm-es kis kártyával simogatni.

A habkártyák esetén nagyon fontos, hogy a simító felületük ne sérüljön, ezért ne tároljuk őket kések, vagy egyéb kemény és sérülést okozó eszközökkel egy helyen, ömlesztve. Ha a habkártyán bemélyedés keletkezik, akkor lehúzáskor ott habtöbblet marad egy csík formájában, ugyanúgy, ahogy a recés él is csíkozza a felületet. Létezik fogazott habkártya is, ennek pont az a lényege, hogy sávos felületet hozhassunk étre vele.

14 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
 • Raktáron
  Habkártya 12x8 cm

  Habkártya 12x8 cm

  Nettó ár: 290 Ft Fogy. ár: 368 Ft Akár: 331 Ft
 • Raktáron
  Habkártya 14,7x10cm

  Habkártya 14,7x10cm

  Nettó ár: 367 Ft Fogy. ár: 466 Ft
  Akciós ár visszaszámlálás
  NapÓraPMP
 • Raktáron
  Habkártya 147*100 mm műanyag

  Habkártya 147*100 mm műanyag

  Nettó ár: 298 Ft Fogy. ár: 378 Ft Akár: 341 Ft

14 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
Habkártya

Minimal Price: Ft195