Gasztronagyker

Étel-, italszállítás alkategóriák

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Étel-, italszállítás

Kérem válasszon alkategóriát!

Az olyan rendezvényekre gyakran kérik az ételek és italok kiszállítását, mint a szalagavatók, céges rendezvények, konferenciák vagy családi események. A konyhában gondosan elkészített és összeállított menüvel akkor lesznek elégedettek a résztvevők, ha a kiszállítás ellenére ugyanúgy tudják élvezni az ételeket, mintha egy vendéglátóhelyen szolgálták volna fel.

A különböző ételek és italok kiszállítása eltérő eszközöket kíván, ha a szállítás során meg akarjuk őrizni az eredeti hőmérsékletüket és megjelenésüket. A levesek, mártások és az italok fuvarozására a badellák, tejeskannák, illetve termoszok ideálisak, a szilárd ételek pedig a termoládákban érkezhetnek a helyszínre kifogástalan állapotban.

Az étel-, és italszállításhoz használt eszközökkel kapcsolatos alapvető elvárás, hogy meg tudják tartani a hőt, és könnyen tisztántarthatóak legyenek. A könnyű mozgathatóság érdekében a nagyobb rendezvényekre, közétkeztetési célokat ellátó helyekre zsúrkocsik is szükségesek. Mivel a szervizkocsi kinézete tönkreteheti a helyszínről kialakult összképet, ezért fontos az esztétikus megjelenésük.

Bármilyen étel vagy ital kiszállításáról van szó, minden felhasznált eszköznél fontos kritérium a higiéniai követelményeknek való megfelelés, valamint a könnyed tisztíthatóság. Nem szabad megfeledkeznünk a praktikussági szempontokról sem, ami a tárolás és a fuvarozás szempontjából lényeges.