Fazék - Edények, fazekak, lábasok, serpenyők, keverőtálak, gyorsforralók, | Gasztronagyker webáruház

...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

Fazék

Fazék alkategóriák

A rozsdamentes fazekak nagykonyhai felhasználása jelentősen elterjedt hazánkban is az anyag nagyon jó tulajdonságai miatt. A rozsdamentes szó az olasz inoxidable szóból származik. Professzionális felhasználását az anyag tulajdonsága teszi lehetővé, mert nagyon igénytelen, és rendkívül strapabíró edényeket lehet belőle gyártani.

A rozsdamentes fazék előnyei:

- Könnyen tisztítható és jól bírja a tisztítószer okozta hatásokat is.
- A 18/10-es rozsdamentes anyag nem rozsdásodik, és egészségre káros anyag nem oldódik ki belőle főzés során.
- Vastag és erős talpazat, oldalfal és szegecsekkel erősített fűl.
- Mosogatógépben is mosható
- Indukciós tűzhelyen is használható.

A rozsdamentes fazekak hátrányos tulajdonsága volt, hogy a hőt nehezen és egyenletlenül osztja el, ennek kiküszöbölésére a fazekak talpát vagy alját három rétegből készítik. A két réteg rozsdamentes acél közé, alumínium- vagy rézréteget tesznek, így egyenletes a hőelosztás és nehezebben ég vagy ragad oda az étel.

A rozsdamentes edények tisztítása:

Mosogatás során kerülje a vegyszerek túladagolását, és ne öntsön közvetlenül az edényre semmilyen hígítatlan savas vagy lúgos szert. A rozsdamentes edényekhez tisztításához csak a HACCP által előírt vegyszert alkalmazzon.
Makacs szennyeződés esetén áztassa be forró vízzel és egy nem karcoló szivaccsal vagy mosogatókendővel erősen dörzsölje át. Az edény tisztításához ne használjon erős dörzsszivacsot, kést és semmilyen kemény eszközt ami megsértheti és össze karcolhatja az edény felületét.
Bízunk benne, hogy a termékeinkkel és a cégünk által nyújtott szolgáltatással Önt is elégedett vásárlóink között tudhatjuk. A Gasztronagyker Kft. elkötelezett minden kedves vásárlója iránt és szem előtt tartja azt a célt, hogy mindenki a legjobb kiszolgálásban részesüljön.

A cégünk által forgalmazott Pujadas alumíniumedények magas minőséget képviselnek, amit az is bizonyít, hogy a gyártó 10 év garanciát vállal a termékeire (rendeltetésszerű használat mellett), valamint HACCP engedéllyel is rendelkeznek. A Pujadas alumíniumedények választása kedvező áruk és nagyon jó minőségük miatt is kitűnő döntés.

Kérem válasszon alkategóriát!

Fazék

Minimal Price: Ft0,00