Gasztronagyker

Egyéb kínáló

Amikor a kínálókra gondolunk, akkor elsősorban a kisebb előételek vagy desszertek jelennek meg lelki szemeink előtt. Pedig ezekre nemcsak ilyenkor lehet szükségünk, hanem akkor is, ha gusztusosan akarunk tálalni egy színes salátát vagy egy finom savanyúságot ­– persze a felkínált fogásoknak csak a kreativitásunk szab határt.

A kínálóknak olyankor is nagy hasznát vesszük, amikor nem sokat, hanem sokfélét szeretnénk enni. Egyértelmű, hogy ilyen esetekben nem szeretnénk minden fogást a normál méretű tányérokban felszolgálni. Különösen igaz ez például az állófogadásoknál, amikor ezek az étkészletek el sem férnének a viszonylag kis asztalokon.

A kisadag kóstolók gondosan megtervezett összeállításával igazi gasztrotúrára indulhatunk, amelyet a látványvilággal tehetünk teljessé. Ennek nagy része a szervírozáson áll vagy bukik, éppen ezért fontos, milyen kínálókban tesszük a vendégek elé az elkészített fogásokat.

Ebben a kategóriában az egyes ételkölteményekhez igazodva állítottuk össze a tálkák kínálatát. Az igényeihez illeszkedve megtalálja a kisebb vajtartó méretű daraboktól kezdve a salátás fajtákon át egészen a gyümölcsök vagy krémek tálalására alkalmas termékeket.