...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Habüst

A cukrászok egyik elengedhetetlen eszköze a habüst. A hab nagyon képlékeny, sérülékeny, kényes anyag, amit könnyű elrontani és akkor az egészművelet kezdődhet elölről. Nem csak az összetétel, a hőmérséklet és a mozdulatok számítanak a habok esetében, de még a legapróbb tényezők is képesek tönkretenni. Ha a hab összeseik, megtörik, már semmire sem lesz alkalmas. Míg az otthoni konyhákban ez nem olyan nagy katasztrófa, mert a család akkor is szereti a süteményt, ha az nem tökéletesen úgy néz ki, mint ahogy az a nagykönyvben írva van, addig a cukrászdában, étteremben ez megengedhetetlen.

A habüst azért fontos, mert ennek az edénytípusnak az alja lekerekített, gömb ívű, így a habverő mindenhol ugyanúgy eléri. Egy lapos aljú edénynél problémát jelent a szélekre kitapadt anyag, amit csak durvább mozdulatokkal lehet bemozdítani, de a kerek aljú edényben ez nem probléma. Néhány sütemény úgy készül, hogy a habba belekeverünk valami ízesítő vagy színező anyagot, esetleg maga a tésztán alkotóeleme a hab, így a tojássárgája a porcukor is belekerül. Ilyenkor is kiváló a habüst, mert a hab keveréséhez szükséges nagy, lassú mozdulatok csak ebben megoldhatók. A habüst alkalmas csokoládé gőz fölötti olvasztására is.

9 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
 • Raktáron
  Habüst talp, rozsdamentes

  Habüst talp, rozsdamentes

  Nettó ár: 1 574,02 Ft Fogy. ár: 1 999,00 Ft Akár: 1 799,00 Ft
 • Raktáron
  Habüst 2 füllel 35 cm

  Habüst 2 füllel 35 cm

  Normál ár: 10 060,00 Ft

  Akciós ár: Nettó ár: 4 997,64 Ft Fogy. ár: 6 347,00 Ft

  Akciós ár visszaszámlálás
  NapÓraPMP
 • Raktáron
  Habüst 2 l, 22 cm, talppal

  Habüst 2 l, 22 cm, talppal

  Nettó ár: 5 488,19 Ft Fogy. ár: 6 970,00 Ft Akár: 6 273,00 Ft

9 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
Habüst

Minimal Price: Ft1574,02