...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Habüst

6 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
  • Raktáron
    Habüst 24 cm, rozsdamentes

    Habüst 24 cm, rozsdamentes

    Nettó ár: 7 159,06 Ft Fogy. ár: 9 092,00 Ft Akár: 7 728,00 Ft
  • Raktáron
    Habüst 30 cm, rozsdamentes

    Habüst 30 cm, rozsdamentes

    Nettó ár: 9 850,39 Ft Fogy. ár: 12 510,00 Ft Akár: 10 634,00 Ft
  • Raktáron
    Habüst 36 cm, rozsdamentes

    Habüst 36 cm, rozsdamentes

    Nettó ár: 13 760,63 Ft Fogy. ár: 17 476,00 Ft Akár: 14 855,00 Ft
  • Raktáron
    Habüst talp, rozsdamentes

    Habüst talp, rozsdamentes

    Nettó ár: 1 664,57 Ft Fogy. ár: 2 114,00 Ft Akár: 1 797,00 Ft
  • Raktáron
    Habüst 2 füllel 35 cm

    Habüst 2 füllel 35 cm

    Normál ár: 10 153,65 Ft

    Akciós ár: Nettó ár: 4 997,64 Ft Fogy. ár: 6 347,00 Ft

    Akciós ár visszaszámlálás
    NapÓraPMP
  • Raktáron
    Habüst egy füllel 35×18 cm

    Habüst egy füllel 35×18 cm

    Nettó ár: 16 063,78 Ft Fogy. ár: 20 401,00 Ft Akár: 17 341,00 Ft

6 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

A cukrászok egyik elengedhetetlen eszköze a habüst. A hab nagyon képlékeny, sérülékeny, kényes anyag, amit könnyű elrontani és akkor az egészművelet kezdődhet elölről. Nem csak az összetétel, a hőmérséklet és a mozdulatok számítanak a habok esetében, de még a legapróbb tényezők is képesek tönkretenni. Ha a hab összeseik, megtörik, már semmire sem lesz alkalmas. Míg az otthoni konyhákban ez nem olyan nagy katasztrófa, mert a család akkor is szereti a süteményt, ha az nem tökéletesen úgy néz ki, mint ahogy az a nagykönyvben írva van, addig a cukrászdában, étteremben ez megengedhetetlen.

A habüst azért fontos, mert ennek az edénytípusnak az alja lekerekített, gömb ívű, így a habverő mindenhol ugyanúgy eléri. Egy lapos aljú edénynél problémát jelent a szélekre kitapadt anyag, amit csak durvább mozdulatokkal lehet bemozdítani, de a kerek aljú edényben ez nem probléma. Néhány sütemény úgy készül, hogy a habba belekeverünk valami ízesítő vagy színező anyagot, esetleg maga a tésztán alkotóeleme a hab, így a tojássárgája a porcukor is belekerül. Ilyenkor is kiváló a habüst, mert a hab keveréséhez szükséges nagy, lassú mozdulatok csak ebben megoldhatók. A habüst alkalmas csokoládé gőz fölötti olvasztására is.