Nyújtófák - Cukrászati eszközök és kellékek | Gasztronagyker webáruház

...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

Nyújtófák

A nyújtófák elnevezés olyan, mint az üdítős üveg. Valójában nem a termék anyagát jelöli, csak rajta ragadt az elnevezés. A nyújtófákat manapság gyártják műanyagból, fémből, de szilikonos bevonattal is. Persze ezeken kívül még mindig bőven akad fából készült eszköz is. A nyújtófa nélkülözhetetlen eszköz a sütéshez, akár egy cukrászdában, akár csak otthon. Nélküle a sütemények, pogácsák tésztája vagy a lepények, pizzák nem készülhetnének el.

Nem mindenki egy olasz pizzaszakács, hogy mutatványosi képességekkel, az ujjain pörgetve a kívánt méretre és vastagságra nyújtsa a tésztát. Az 500 mm-es rozsdamentes nyújtófa éppenséggel pizzatésztához vagy a pogácsák, linzerek tésztájához ideális, nagy alapterületre tervezték őket. A műanyag fix vagy elforgó nyelű nyújtófákból is van különböző méretű. Nem csak a nyújtófa hosszúsága, de a vastagsága is lehet különböző. A 40X600 mm-es eszköz például könnyedebb, de nagyobb tésztákhoz alkalmas.

A nyújtófákhoz nem árt, ha van gyúrótábla, ebből is akad kínálatunkban, például a 60x 110-es műanyag, melyhez ideális választás a fix, 50 cm-es nyújtófa, szintén műanyagból, fehér kivitelben.

9 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

9 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
Nyújtófák

Minimal Price: Ft393