Gasztronagyker

Evőeszköz alkategóriák

Evőeszköz

Kérem válasszon alkategóriát!

Ha Ön gyorsan össze szeretné hasonlítani az evőeszközöket ár és kinézet alapján, akkor IDE KATTINTVA MEGNÉZHETI az evőkanalak listáját.

Az evőeszközök a tálalás olyan kiegészítő elemei, mint a csinos ruhához társított ékszerek. Az asztalhoz ülve ezekkel lesz teljes a harmónia vagy romlik meg a kialakuló összkép, sőt abban is szerepe van, mennyire szívesen fogyasztjuk az elénk kerülő falatokat. Éppen ezért a terítés során kellemetlen azzal szembesülni vendégváráskor, hogy csúnya evőeszközeink vannak.

Mivel szeretjük a szép dolgokat, ezért gyakran az esztétikai szempontok kerülnek előtérbe az evőeszközök beszerzésekor a higiéniával vagy a felhasznált alapanyaggal szemben. Utóbbinak pedig nagy szerepe van abban, hogy mennyire kopik a mosogatás közben vagy mennyire deformálódik a használat során az evőeszköz.

A kínálat ezen a területen is eláraszt minket és első ránézésre gyakran nem tudjuk, mi lehet a különbség az egyes darabok között. Mivel az evőeszközöket naponta többször elővesszük, használjuk, ezért a legjobb, ha a választás során a minőség a hívószavunk.

A legpraktikusabb választás a rozsdamentes acélból készült evőeszközök, amelyek könnyen tisztíthatók és csepegtetéssel is száríthatók. Az ilyen típusú evőeszközök mellett szóló további érv, hogy alacsony áron érhetők el, az egészségre ártalmatlan tulajdonsága pedig különösen kisgyermekes családoknál fontos szempont.

Nézzen szét márkáink között, ahol a különböző típusú evőkanalak, villák, kések, halvillák, steak kések, teás-, és mokkás kanalak mellett megtalálja a desszertvillákat-, késeket, illetve merőkanalakat.