Gasztronagyker

Bárd

Konyhai bárdok különböző fazonban, különböző méretekben és súlyban készülnek.

Az Arcos gyár ezen felül még a HACCP-nek megfelelő színekkel is gyártja a bárdok nyelét. A bizonyos bárdfajták pengéit nitrogénnel kezelik, melynek hatására az acél még keményebb lesz, ezáltal nagyobb vágási teljesítményt biztosít. A bárdok nyele készülhet fából vagy polipropilénből. Az Arcos cég által gyártott bárdok és kések nyele polipropilénből készül, mely biztos fogást biztosít, illetve néhány termék fajtának a nyelét antibakterilális felülettel látják el, hogy csökkentsék a baktériumok és vírusok megtapadását a felületen. Továbbá az Arcos kések NSF élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal és 10 év gyártói garanciával rendelkeznek.


A húsáru feldolgozása során különböző formájú bárdokra van szükség ahhoz, hogy a lehető legegyszerűbben és leghatékonybban tudjunk dolgozni a konyhában vagy akár egy hentesüzletben. Léteznek szögletes, enyhén szögletes, íves és kevésbé íves kivitelű bárdok is.  A bárdok kategóriába soroljuk a csapókéseket is amivel egy kisebb csont átvágása pofonegyszerű feladat.

A Gasztronagyker Kft. kínálatában professzionális használatra alkalmas bárdokat találunk, amelyek alkalmasak a nagy igénybevételű használatra, ezért bátran kijelenthetjük, hogy otthoni használat melett ezek a bárdok örök darabok. Gazdag kínálatunkból biztosan ki tudja választani az önnek legmegfelelőbb bárdot, hogy könnyedén és hatékonyan dolgozhasson.