...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Evőeszköztartók

14 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

14 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

Amikor beszereztük a megfelelő minőségű és mennyiségű evőeszközt, akkor következhet az elhelyezésük. Míg egy edényt egyszerűen beteszünk a konyhai szekrénybe, addig ez körülményesebb feladat, hiszen nem elég egyszerűen beömleszteni őket a fiókba.

A tároláshoz jobb, ha beszerezünk egy evőeszköztartót, amely segít rendszerezni a különböző evőeszközöket és megkönnyíti a dolgunkat, amikor terítésre kerül a sor, mert hamar megtaláljuk, amit éppen keresünk.

Ennek jelentősége a vendéglátóhelyeken még hangsúlyosabb, hiszen a csúcsforgalomban kulcsfontosságú, hogy minél gyorsabban a kezünk ügyébe kerüljenek a terítéshez szükséges eszközök. Nagy segítséget jelent, ha külön rekeszekben tároljuk a késeket, a villákat, illetve a kanalakat, hiszen így nem kell különösebben válogatni, amikor szükségünk van valamelyikre.

Az evőeszközök mosogatásakor praktikus döntés beruházni egy evőeszköz-szárítóra. Egyrészt nem foglalja feleslegesen a helyet az étkészlet többi darabjától, másrészt egyszerűvé teszi az elpakolást – a tiszta evőeszközöket a tartóból egyenesen a fiókokba tudjuk tenni.

Ebben a kategóriában a háztartások és az éttermek mindennapjait megkönnyítő evőeszköztartókat és evőeszköz-szárítókat gyűjtöttük össze. Törekedtünk egy olyan választék kialakítására, amelyben mindenki megtalálja azt a darabot, ami passzol a konyhájába.