Gasztronagyker

Tálca alkategóriák

Tálca

Kérem válasszon alkategóriát!

Tekintse meg széles tálcaválasztékunkat, és válassza ki azt, mellyel az Ön éttermében, kávéházában, büféjében a kiszolgálás gyors és esztétikus lesz.

Kerek, ovális, négyszögletes, műanyag vagy rozsdamentes acélból készült tálca? Bármelyiket is keresi, tálcakínálatunkban rengeteg féle és fajta tálca közül választhatja ki azt, amilyenre szüksége van, és amilyennel szívesen dolgozna.

Tálcakínálatunkban megtalálhatja a műanyag, nagy tömegek étkeztetésére szakosodott éttermekben használt tálcákat változatos színekben, ráadásul szintén a tömegétkeztetésben megszokott, de egyéni tálcának nevezett tálcaforma is szerepel kínálatunkban, hogy azok is választhassanak tálcát webáruházunkból, akik az egyszerűség mellett a praktikumot is kedvelik.
A menüztetéshez használt tálcákon kívül a sokak által kedvelt rozsdamentes acélból készült felszolgálói tálcák is megvásárolhatók webáruházunkban. A megszokott négyszögletes formán kívül a kerek és ovális forma is szerepel a kínálatban. Ki nem maradhat választékukból a kávéházban használatos tálca sem, melyet előszeretettel ajánlunk cukrászdák, vagy süteményeket kínáló vendéglátó egységek számára.