...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Palacsintasütők

A palacsinta valószínűleg mindannyiunk egyik favorit desszertje volt gyermekként. Van, aki a nagymamája konyhájában, egy sámlin ülve várta izgatottan, hogy elkészüljenek az első darabok, és ki sem tudta várni, hogy egy kicsit kihűljön, mert rögtön rászórta a kakaóport vagy megkente lekvárral, és már ette is egy nagy mosoly kíséretében.

Másnak az édesanyja jut eszébe, amint kötényben áll a konyhában egy nagyobb keverőedénnyel a kezében vagy a tűzhely mellett magasra dobva fordítja meg a palacsintát. Érthető, hogy ez a csemege felnőttkorunkban is nagy kedvenc marad, és ha időnk engedi, akkor odaállunk a tűzhely mellé és kisütünk pár tucatot.

Ha családunk van, akkor az egészből program lehet, és akár két serpenyőben is zsonglőrködhetünk a palacsintákkal. A végén pedig mindenki eldöntheti, milyen ízűt szeretne: a hűsítő citromos túrós mellett a kakaós, a mogyorókrémes és a házi lekváros alternatívák örök kedvencnek bizonyulnak.

Az egész folyamat persze csak akkor lesz szórakoztató, ha van egy megbízható palacsintasütőnk, ami garantálja, hogy a tészta egyenletesen átsül, és nem ragad le vagy ég oda. Szerencsére ettől nem kell félnünk, a mai kínálatban ugyanis többféle bevonattal ellátott eszköz közül választhatjuk ki a nekünk valót. Így a sütéssel nem lesz gondunk, a tésztát pedig némi gyakorlás után csomómentesre keverhetjük – bár vannak, akik ezeket kifejezetten szeretik.

14 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
 • Raktáron
  Diamond palacsintasütő 27 cm

  Diamond palacsintasütő 27 cm

  Nettó ár: 5 922,83 Ft Fogy. ár: 7 522,00 Ft Akár: 6 769,80 Ft
 • Raktáron
  Palacsintasütő teflon 22cm

  Palacsintasütő teflon 22cm

  Normál ár: 6 344,00 Ft

  Akciós ár: Nettó ár: 3 997,64 Ft Fogy. ár: 5 077,00 Ft

  Akciós ár visszaszámlálás
  NapÓraPMP
 • Raktáron
  Lyonnaise palacsintaütő 24 cm vas

  Lyonnaise palacsintaütő 24 cm vas

  Nettó ár: 4 737,01 Ft Fogy. ár: 6 016,00 Ft Akár: 5 414,00 Ft

14 Termék

oldalanként

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
Palacsintasütők

Minimal Price: Ft109,00