Sütőtepsik, alumínium és rozsdamentes - Cukrászati eszközök és kellékek | Gasztronagyker webáruház

...konyhafelszerelésben lefőzhetetlen!

Sütőtepsik, alumínium és rozsdamentes

A sütés eredményéhez hozzájárul, milyen sütőtepsiben készül el az adott étel. A különbséget többek között a hővezető képesség és a felület minősége adja, a sütőtepsik között az alumínium, illetve a rozsdamentes acél változatok terjedtek el széles körben.
Az alumínium sütőtepsi elsősorban a jó hővezetési tulajdonságának, illetve az alacsony tömegének köszönheti népszerűségét. Utóbbi jellemzője ellenére meglehetősen szilárd és strapabíró, bár az ütések hatására behorpadhat. A háziasszonyok elsősorban a sütemények, piték sütésekor veszik elő ezeket a darabokat.
A bevonatok biztosítják a rozsdásodás és a tapadás elkerülését. A legnagyobb előnyük, egyúttal a széles körben való elterjedésük oka, hogy könnyű tisztíthatóságot tesznek lehetővé, ezen kívül a sütés során elegendő kevesebb zsiradékot felhasználni. A rozsdamentes tepsik használata biztonságos, tárolni viszont nem tanácsos az ezekben készült ételeket.
A Gasztronorm rendszer alapján kidolgozott GN termékek főleg a vendéglátásban népszerűek. Az alapanyaguk felhasználástól függően kerül kiválasztásra: lehet rozsdamentes acél, polipropilén vagy porcelán. A felsoroltak közül a rozsdamentes acél terjedt el legszélesebb körben, ami a savas és lúgos kémhatásnak való nagyfokú ellenállásának és a könnyű tisztíthatóságuknak köszönhető.

1 - 21 termék, Összesen:34

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

1 - 21 termék, Összesen:34

oldalanként
Oldal:
  1. 1
  2. 2

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
Sütőtepsik, alumínium és rozsdamentes

Minimal Price: Ft774,80