Gasztronagyker
ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Blokktartó sín

Blokktartó sín neve akár lehetne üzenettartó vagy papírtató sín is, mert használatát tekintve bármilyen papírlapot megtartart, amit belehelyeznek. 30 cm-től egészen a 120 cm hosszúságig kaphatók, így mindenki a számára megfelelő hosszúságú blokktartót tudja megvásárolni, attól függően, mekkora hely, vagy mennyi üzenet vagy blokk tartására van szüksége a munkavégzése során.

A papírtartó vagy blokktartó sín nagyon megkönnyíti a munkát, mert a belehelyezett papírt biztosan rögzíti, így nem vész el, nem viszi el a huzat vagy a szél. A blokktartót a mellékelt csavarok segítségével vízszintesen rögzítik a falhoz, ebben a helyzetben az alumínium házban lévő golyók a megfelelő állapotba kerülnek ahhoz, hogy alul, a hosszírányban kialakított résbe behelyezett papírlapokat megtartsa.

Használata nagyon egyszerű, ugyanis a rögzíteni kívánt papírt függőleges irányba egy mozdulattal felfelé toljuk, így az beszorul a sínben lévő golyók és a blokktartó oldalfala közé, és ott is marad addig, míg valaki egy húzó mozdulattal ki nem veszi onnan. Használata többrétű, leggyakrabban a rendelések leadásnak rögzítésére használják, mégpedig úgy, hogy a pincér vagy akár a büfés a vendég rendelését egy lapra rögzíti, majd ezt a lapot továbbítja az elkészítő konyha felé a rendelést rögzitő lap blokktartó sínbe helyezésével. A blokktartó sín pofonegyszerű használata biztosítja a felvett rendelések meglétét, de akár azt is, hogy a vendégek a rendelés leadásának sorrendjében kerüljenek kiszolgálásra. A Gasztronagyker Kft. széles választékot kínál a blokktartó sínekből.