Gasztronagyker

Gépek, berendezések alkategóriák

ELFOGADOM

A weboldalon személyre szabott reklámok megjelenítésére szolgáló cookie-kat alkalmazunk a Facebook és a Google hálózatában.
További információ
Nem kérem

Gépek, berendezések

Kérem válasszon alkategóriát!

A sütő- főző berendezések, előkészítő gépek, melegentartók, pultok, mosogatógépek szakszerviz által történő beüzemelése biztonságtechnikai okokból kötelező. Ennek elmaradása garanciavesztéssel jár, valamint az így keletkezett károkért teljes egészében az üzembentartó felel.

A beüzemelésre kötelezett termékek üzembehelyezésére a termékhez tartozó gépkönyv-garancialevél országos szervízlistájában feltüntetett szervizek jogosultak.

Azokban a konyhában, ahol nagy tételben sütnek-főznek, ott a berendezésnek is ezekhez a méretekhez kell igazodniuk. A közétkeztetésért felelős helyek, illetve az éttermek, vendéglátóhelyek az átlagos családi ebédekhez képest akár százszor nagyobb mennyiségű ételt készítenek el – naponta.

Az előkészítési munkálatokat ezekben a konyhákban a burgonyakoptatók, kenyérszeletelők, kutterek, húsdarálók és sajtőrlők segítik. A főzéshez az otthoni konyhákban megtalálható tűzhelyekhez képest lényegesen nagyobb berendezések szükségesek, ezért a főzőasztalok, főzőüstök, nagyméretű gáztűzhelyek, elektromos tűzhelyek kínálatában érdemes szétnézni.

Az elkészült ételek tárolásáról a legjobb, ha a konyha egy külön részében gondoskodunk és erre a célra tároló állványokat, melegen tartókat szerzünk be. Az étkeztetés nem fejeződik be a főzéssel és a kiszolgálással, a vendégek távozása után rendet is kell rakni. Ebben a mély kialakítású mosogatók, zuhanyok, illetve a mosogatógépek nyújtanak segítséget.

Tudjuk, hogy a szükséges berendezések listájának összeállítása is jelentős időbefektetéssel jár. Szeretnénk megkönnyíteni a dolgát, ezért ebben a kategóriában összegyűjtöttük azokat a nagykonyhai berendezéseket, amelyekre szüksége lehet.