Gasztronagyker

Bain-marie melegítő edény, 12 cm, rozsdamentes

Cikkszám:  BY-3111-12
Súly:  ~ 420 g
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 1-2 hét
Vevői értékelés:
Fogyasztói ár: 9 724,00 Ft Nettó ár: 7 656,69 Ft
db

Bain-marie melegítő edény, 12 cm, rozsdamentes

Bővebb leírás

Űrtartalom: 1,3 liter
Átmérő: 12 cm
Magasság: 11,5 cm
Anyagvastagság: 1 mm

Az 1830-ban alapított francia de Buyer vállalat Bain-marie melegítő edénye, nyeles lábasa rozsdamentes acélból készült. Alakja lehetővé teszi, hogy könnyen belehelyezhető legyen egy fűtött vizes edénybe (fazékba), ezáltal csokoládé olvasztására, szószok készítésére tökéletesen alkalmas. A több ponton hegesztett rozsdamentes acél nyél stabilitást biztosít az edénynek használat közben. Mosogatógépben tisztítható. Indukciós főzőlapon nem használható!

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Átlagos értékelés:
1 értékelés
Bense László 2023-10-276 2023-10-0417:15
  • Ár:
  • Hasznosság:
  • Minőség:
Miskolc
örülök a vásárolt terméknek
  • az anyagtisztaság
  • túl hosszú a nyélszerkezet, elhelyezése a tárolásnál ezáltal nehezebb
0
0
Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.