Gasztronagyker

Magas falú serpenyő, 3,8 l, Alchimy, de Buyer, 28 cm átm., rozsdamentes

Cikkszám:  BY-3602-28
Súly:  ~ 2.00 kg
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 1-2 hét
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 48 006,00 Ft Nettó ár: 37 800,00 Ft
db

de Buyer, Alchimy magas falú serpenyő, 3,8 liter, 28 cm átmérő, 3 rétegű rozsdamentes edény.
Egyaránt használható indukciós, gáz, elektromos és kerámialapos tűzhelyeken, valamint sütőben.


Belső falán lézergravírozott űrmértékjelölés található.

Bővebb leírás

Űrtartalom: 3,8 liter
Átmérő: 28 cm
Magasság: 8,6 cm

Az 1830-ban alapított francia de Buyer vállalat Alchimy termékcsaládjának magas falú serpenyője 3 rétegű rozsdamentes acélból készült. A belső rétege 18/10-es rozsdamentes acél. Bármilyen hőforráson használható, az indukciós főzőlapot és a sütőt is beleértve. A többrétegű konstrukció jobb hőmegtartást, egyenletesebb főzést és könnyű hőszabályozást eredményez. A több ponton szegecselt ergonomikus rozsdamentes acél nyél könnyű és kényelmes fogást biztosít, és nem melegszik fel. Az edény belső falán lézergravírozott űrmértékjelölés található. Mosogatógépben tisztítható.

Kapcsolódó termékek

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.