Gasztronagyker

Arcos Ópera kovácsolt csontozókés, 14 cm penge

Cikkszám:  St-Ar-226200
Súly:  ~ 220 g
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 5-7 munkanap
Vevői értékelés: Legyen Ön az első, aki értékeli a terméket
Fogyasztói ár: 13 030,00 Ft Nettó ár: 10 259,84 Ft
db

Arcos Ópera kovácsolt csontozókés, 14 cm penge

Bővebb leírás

Kovácsolt acél csontozókés 14 cm hosszúságú pengével, mely az Ópera széria tagja. A spanyol Arcos cég 2020 évi újdonságai közé tartozik az Ópera család, mely a régi, jól bevált Classica terméksorozat megújított és továbbfejlesztett változata.

Az Arcos kések egyedi Nitrum anyaga (mely egy nitrogénben gazdag, egyedi, környezetbarát rozsdamentes acél) még keményebb, fokozottabb vágási teljesítményt és jobb éltartósságot biztosít, melyet a kovácsolás folyamatamég magasabb szintre emel, így lesznek a kovácsolt kések még kiválóbbak hengerelt acél társaiknál. Az Ópera család egyedi vágóélét a Silk Edge technológia biztosítja, mely a hagyományos eljárásokat a modern technológia újításaival ötvözi. A sorozat kényelmes használatát a polyoxymetilénből készült markolat biztosítja, melynek széleit lekerekítették, így egész napos használata sem okoz problémát. A nyél szegecsei rozsdamentes acélból készülnek, melyek rendkívül szilárdak és korrózió állóak, így biztosítják a markolat hosszú élettartamát. A kések NSF élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

E csontozókés használatával pontosan, felesleg nélkül elkülönítheti a csontot a finom, értékes hústól. A kés formája megkönnyíti a precíz munkát. A spanyol Arcos cég legújabb késsorozata biztosan lenyűgözi a legválogatósabb szakácsokat is.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Írja meg nekünk, mit gondol erről a termékről!

Írjon egy értékelést
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.