Gasztronagyker

Arcos Ópera kovácsolt szakácskés, 26 cm penge

Cikkszám:  St-Ar-225300
Súly:  ~ 395 g
Rendelhető:  Amint megrendeli, rá 5-7 munkanap
Vevői értékelés:
Fogyasztói ár: 21 298,00 Ft Nettó ár: 16 770,08 Ft
db

Arcos Ópera kovácsolt szakácskés, 26 cm penge

Bővebb leírás

Kovácsolt acél szakácskés 26 cm hosszúságú pengével, mely az Ópera széria tagja. A spanyol Arcos cég 2020 évi újdonságai közé tartozik az Ópera család, mely a régi, jól bevált Classica terméksorozat megújított és továbbfejlesztett változata.

Az Arcos kések egyedi Nitrum anyaga (mely egy nitrogénben gazdag, egyedi, környezetbarát rozsdamentes acél) még keményebb, fokozottabb vágási teljesítményt és jobb éltartósságot biztosít, melyet a kovácsolás folyamata még magasabb szintre emel, így lesznek a kovácsolt kések még kiválóbbak hengerelt acél társaiknál. Az Ópera család egyedi vágóélét a Silk Edge technológia biztosítja, mely a hagyományos eljárásokat a modern technológia újításaival ötvözi. A sorozat kényelmes használatát a polyoxymetilénből készült markolat biztosítja, melynek széleit lekerekítették, így egész napos használata sem okoz problémát. A nyél szegecsei rozsdamentes acélból készülnek, melyek rendkívül szilárdak és korrózió állóak, így biztosítják a markolat hosszú élettartamát. A kések NSF élelmiszerbiztonsági tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

A 26 cm hosszúságú pengéjű szakácskés segítségével minden vágó, szeletelő, aprító folyamatot könnyedén elvégezhet. E kés használatával már a nagyobb darab húsokat is pillanatok alatt feldarabolhatjuk. A spanyol Arcos cég legújabb kés sorozata biztosan lenyűgözi a legválogatósabb séfeket is.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Átlagos értékelés:
1 értékelés
Homonnai Gábor 2020-02-49 2020-02-1906:40
  • Ár:
  • Hasznosság:
  • Minőség:
Budapest
Szakács vagyok
Hússzeletelésre vettem a formája és a hosszúsága miatt
heti 5 napot használom
Nekem nagyon bevált, csak ajánlani tudom mindenkinek nagyon jó éltartó
Én mindenben 5 csillagot tudok neki adni
0
0
Milyen típusú sérelmet jelent be?
Please, wait...
Értékelést bárki írhat. A vásárlás után egy héttel automata értesítő levélben emlékeztetjük a vásárlókat, hogy szívesen vesszük, ha értékelik a vásárolt termékeket.
Az értékelések azonnal megjelennek, és utólagosan töröljük a nem közvetlenül a termékhez kapcsolódó és a minősíthetetlen hangvételű hozzászólásokat.
Az értékelések időrendben jelennek meg, elöl a legrégebbi, utoljára a legújabb értékelésekkel. Az értékelésekért ellenszolgáltatást senkinek sem adunk. Az “átlagos értékelést” az értékelésekre adott csillagok számtani átlaga alapján számolja automatikusan a rendszer.